.

.

woensdag 14 mei 2008

bestraling 2

Zo mijn 2de bestraling zit er op. Nu nog maar 33 keer...Ik heb er toch meer "last" van dan ik aanvankelijk dacht. Heel mijn schouderblad loopt als het ware vol met vocht. Daardoor raakt mijn lymfesysteem in de war.. met als gevolg een olifantshand en pols..
En ik heb van die priemende brandsteken...maar dat zal wel gewennig worden...

Ik was zo vroeg vanochtend dat ik nergens tijd voor had. Ik heb heel slecht geslapen .. mijn rechterarm hing buiten bed en is zo vol gelopen... tja..vraag me niet hoe dat kan... dat buiten bed hangen... dat weet ik niet... nu bedenken hoe ik dat kan voorkomen in het vervolg

Oja met een taxi vervoerd worden, is echt wel relaxt hoor...ik had nu een andere chauffeur dan gisteren, ook een andere auto... niet zo luxe:)... in ieder geval we deden er op de heenweg ruim een uur over.. het was keidruk op straat.. door die busstakingen hè.. op de terugweg was het net een uur..

Gisteren ben ik toch een heel eind met de administratie gekomen... vandaag red ik er niets aan.. morgen maar weer een dag..

keep up the spirit vandaag...

grts
frieke

2 opmerkingen:

 1. Vervelend joh dat vollopen van je arm en hand. Je moet zeker iets bedenken dat je arm niet buitenboord gaat hangen als je in bed ligt. Ja je laten rijden heeft wel wat he, mevroi uw taxi staat voor! Nou meidje dat was nummer 2, hoop dat nummer 3 ook zo vlot gaat, zonder drukte dan. Zeker de moed erin houden maar, eens gaat dit ook voorbij. Knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Frieke,
  Weer even gelezen hoe het je vandaag is vergaan. Wat vervelend dat je zo'n last van je arm hebt. Is het ook iets om een kussen onder je arm te doen zodat ie gelijk wat hoger ligt, of had je dit al eens geprobeerd?
  Fijn dat het vervoer wel goed en vlot gaat.
  Veel succes weer voor morgen.
  groetjes Maaike

  BeantwoordenVerwijderen