.

.

zaterdag 6 december 2014

Wat een pech

Wilde ik vanochtend even met mijn leuke rode autootje naar mijn moeder. Wat denk je? Hij wilde niet starten....de startmotor knarst en kraakt en dat is het dan...Maandag maar even de garage bellen. Dus ik mocht lopend te voet. Over de alom tegenwoordige "rode" lopers van de winkeliersvereniging. Deze liggen door het hele dorp. Waren ze eerst mooi fris van kleur. Nu is het een mengeling van rood met zwarte, grijze en bruine strepen, vlekken en regenachtig nat van kleur.

Over de rode loper dus tussen de opdringerige goede doelen verzamelaars en scouting kerstbomen en houtgepruts op weg naar mijn moeder. Sinterklaas is nog niet eens het land uit en daar zijn de kerstbomen al. Het lijkt wel of ze elk jaar vroeger op het plein staan. dat komt natuurlijk omdat het nu de eerste zaterdag na sinterklaas is. En ze staan enkel op zaterdag.

Van de Vincentiusvereniging vroegen ze weer aandacht voor mensen die het "Niet zo goed hebben dan U". Ik heb het papiertje aangepakt en ben vol ingehouden verbijstering doorgelopen. Want hoe weet die man nu of ik het goed heb. Ik ben er vrij zeker van dat geen enkele tot zijn doelgroep behorende persoon zo met mij zou willen ruilen. Met alles erop en eraan...

Ik ben nog steeds niet echt gelukkig met mijn gehoorapparaat. Reden: ik merk de voordelen nog niet. Daarom wilde ik vandaag de auto gebruiken. Immers toen ik een paar weken geleden even de auto gebruikte, voelde ik me niet echt veilig achter het stuur. Gewoon omdat ik niet goed hoorde. Het was net of dat ook effect op mijn rijvaardigheid had. Helaas, dit experiment zal even mogen wachten.

Ondertussen heb ik de map Leendert Jan Vis op mijn computer weer herondekt. Kan ik mooi de komende tijd plaatjes van gebruiken. Want ze zijn zoooooo leuk. Ik moet altijd glimlachen als ik ze zie.2 opmerkingen:

  1. Sja mensen nemen zomaar van alles aan. Hoop dat lukken gaat met autorijden, zou zo makkelijk zijn voor je. Ik heb ook de map LJV nog, zo gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoop dat je autootje snel gemaakt is!

    BeantwoordenVerwijderen