.

.

vrijdag 29 november 2013

Mopper de mopper de mopper

Weten jullie het nog? Nou, ik niet meer hoor..... waar ik het over heb? Over zorgverzekeringen. Ondanks

alle hulppagina's, vergelijkingssite's, uitleg en al wat dies meer zij. En wat is het gevolg? Juist: ik verander dus niet van zorgverzekeraar. Ondanks dat CZ niet de goedkoopste is, zeker niet! Maar ik heb nu eenmaal mijn wensen en mijn lichaam dat altijd op haar eigen wijze reageert. Helemaal niet volgens de gewone boekjes en regels.

En niettegenstaande mijn min of meer "gedwongen" blijven, heb ik nog steeds vragen. Want hoe zit het nu met de fysio? En de tandarts, en de bril? Op de site van CZ kom ik er niet uit. Eh.. contact opnemen? Vergeet het maar.. ze zijn niet goed bereikbaar. Ik ben echt niet van plan uren aan de telefoon te blijven hangen.

Nog zo iets is KPN glasvezel. Ik heb hier al eens eerder een logje over gewijd. Het is een tijdje goed gegaan. Maar nu is het weer huilen met de pet op, knudde met een rietje, en loze beloften wat de klok slaat. Maar ik heb een contract en dat is pas in maart 2014 afgelopen. Ik moet alleen zorgen dat het niet stilzwijgend verlengd wordt.

Nu ik toch bezig ben... wat te denken van hondendrollen op de stoep, fietsers en brommers op het looppad, en peuterschooljuffen die een kind zomaar aan iedereen die hem komt ophalen meegeven...


Kerstartikelen ver voor Sinterklaas al in de winkel, het ge o-h over zwarte Piet, de zakkenvullende politici, de duurder wordende benzine door accijns, de hoge eindafrekening van energie door die onterechte energieboetebelasting.....mooi zakcentje weer voor de regering.... mopper de mopper de mopper...


Het is maar goed dat ik een positief denkend mens ben.........
1 opmerking:

  1. Hou die laatste zin vast!!!! Hou vast!!!!!! En uitademen....... OK, ik wens je een heerlijke dag en je mag alleen mopperen als je er ook echt van opknapt.

    BeantwoordenVerwijderen