.

.

woensdag 17 april 2013

Kleren maken de vrouw

Het heeft lang geduurd, maar de kogel is door de kerk!

Ik heb mezelf toch maar een paar nieuwe blazers en truitjes aangeschaft. Wel in de uitverkoop, maar dat mag de pret niet drukken. Uitverkoop? Op dit moment zijn de voorjaars- en zomerspullen alweer in de uitverkoop. En het mooie weer moet nog komen. Waarom halen ze niet meteen een hoop geld van de verkoopprijs af. Als ze toch meteen korting gaan geven…

In ieder geval, ik heb een koraalrode blazer van Miss Etam. Maar volgens mij is het hard zalmroze. De kleur doet er trouwens weinig toe, hoe die heet bedoel ik, hij is gewoon mooi! En de blazer staat mij fantastisch!

Ik heb net zo fantastische blauw gemêleerde blazer aangeschaft. Ook van heel
soepel vallende stof en belangrijker: mijn oedeem arm kan er in, en ik kan hem soepel erin bewegen. Dat gaat niet bij iedere mouw! Daarnaast heb ik nog drie shirtjes aangeschaft: een donkerrode, een donkerblauwe en een zwarte.

Natuurlijk had ik wat meer besteld, voor de keus, en die spullen gaan terug. Ja, ik
val door de mand. Ik heb via internet besteld. Als dat kan, dan doe ik dat. Ik vind het wel erg gemakkelijk.

Natuurlijk moet ik ook wel eens naar de stad. Maar dat is altijd zo gedoe. Je auto op het transferium zetten, met de bus naar de binnenstad, en dan daarrond dabberen, winkel in winkel uit. Dat is leuk als je met iemand bent, maar alleen is er niets aan.

Ik heb de plaatjes van de aangeschafte artikelen er maar even bij gezocht. Dan hebben jullie een idee waarin ik de komende tijd rond loop.

Volgens mij is dit het tweede blogje ever over kleding. Ik heb het ooit eens over zondagse kleding gehad, maar dat was het dan wel. Ik kan tenminste mezelf niets meer herinneren, oh ja, wel natuurlijk. Maar dat was meer wat je aantrekt als moeder van een overleden dochter op de begrafenis. Het komt er dus op neer dat dit een nieuw soort onderwerp voor mij is. Niet dat ik daar nou heel veel gebruik van ga maken, maar zo af en toe is het wel leuk.

Tussen alle werkzaamheden door luister ik naar de Judaskinderen trilogie van Markus Heitz. Ik ben al in het tweede boek bezig: Judas zoon. Het verhaal wisselt af van verleden naar heden en terug. Het verleden is gesitueerd op rond 1750, het heden in 2007. Als je houdt van fantasy, zijn deze boeken de moeite van het lezen waard. Markus Heitz weet op meesterlijke wijze de fantasie en de werkelijkheid, en het verleden en het heden met elkaar te verbinden.

daar is mijn moeder.. ik ga koffie drinken. Fijne dag allemaal!!!

5 opmerkingen:

 1. Heel leuk wat je hebt gekocht, de blauwe blazer is apart, bloemetjespatronen zijn het helemaal! Veel plezier met dragen enne ik koop ook bijna alles via internet. Shoppen is zo langzamerhand meer een straf als fun!Ik zit momenteel in de oude Britse thrillers, Ruth Rendall en zo.XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat blauwe jasje is echt leuk (grappig dat Trudie dat ook vind :)...)
  En ik lees/luister Cato Isaksen 02 - Dromenvanger - Unni Lindell en lees op mijn reader: Het meisje uit de trein - Irma Joubert twee heel verschillende types boek.
  Verder het tuinwerk dat weer aandacht vraagt. En Clair ik heb naar je gezwaaid vorige week dinsdag toen ik met de trein weer eens langs "de binnenstad" ben gekomen (deze keer op weg naar Zwolle) *groetjes* kaatjec

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oehhhh, jij gaat er heel erg poepiechic uitzien!! Leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lijkt kwaliteitsproduct is zo hoog als ze zijn schattig ..

  BeantwoordenVerwijderen