.

.

maandag 8 april 2013

Afvallen, strijken en luisteren


Ik ben maar weer eens begonnen met mijn gewicht wat omlaag krijgen. Het lijkt wel een gebed zonder einde. Ik heb goede hoop er in ieder geval weer wat af te krijgenHet valt allemaal niet mee.. ik was zo goed bezig en dan word ik weer ziek... ik heb geloof ik wel 5 keer buikgriep gehad... nee, niet opeenvolgend, maar wel bijna..en nu ben ik al 4 dagen stemloos, verkouden en kamp ik met keelontsteking. Met argus ogen houd ik mijn schildklier in de gaten, wat er nog van over over is tenminste.
Maar goed, ik heb me voorgenomen weer iets te gaan doen. Eind mei krijg ik immers een borstcorrectie links en dan wil ik echt een paar kilo lichter zijn.
Hoeveel ik nu weeg?? Ik weet het niet. Teveel, dat is een ding dat zeker is.
Ik ga vanaf vandaag maar weer gewoon aan de slag met mijn eetdagboek. Dat schijnt voor mij goed te werken. En drinken...veel drinken....

Ondertussen heb ik gestreken. Dat is een terugkerend werkje van de maandag. Net zo als ik elke zondag 2 machines was draai. En op dinsdag 1 en woensdag 1....Nou dan wil het wel met de strijk.


Ik maak altijd 3 stapeltjes:

Overhemden - T Shirts - De rest

De eerste twee stapeltjes spreken voor zich. In de derde stapel bevinden zich lakens, slopen, truitjes, broeken, zakdoeken, placemats, theedoeken, broeken en meer van dat spul. het helpt als ik de was in stapels strijk verdeel. En het is beter voor mijn hand en arm. Gewoon rustig en niet te veel achter elkaar. Ondertussen luister ik naar een boek.

Deze keer is het 
Des duivels van Kevin Guilfoile Wanneer zijn zeventienjarige dochter Anna op brute wijze wordt vermoord, stort de wereld van dr. Davis Moore volledig in. De politie tast in het duister over motief en dader. Het onderzoek loopt vast en een jaar later mag hij de eigendommen van zijn dochter ophalen. Moore, kloonspecialist aan de New Tech Zwangerschapskliniek, staat voor een dilemma als hij tussen de spullen van Anna ook DNA-materiaal aantreft van de moordenaar.


Het boek wordt voorgelezen door een vrouw. Een erg aangename stem om naar te luisteren. Het boek blijft daardoor spannend. Al zijn sommige dingen "onvoorstelbaar" in het verhaal, het blijft een aanrader om te lezen/luisteren..

1 opmerking:

  1. heb al 3 maal getracht een comment te plaatsen....nog een poging. Allereerst beterschap! Rotgriep! Succes met lijnen, mij lukt het niet, 4 maanden bezig en niks eraf. Maar...de lente komt eraan, snak naar beetje zon! Strijk ze en een dikke X.

    BeantwoordenVerwijderen