.

.

zondag 3 maart 2013

Blablablabla

En dan heb ik een paar heel mooie zinnen gehoord die ik Unbedingt zou willen gebruiken hier... helaas: ik ben ze weer vergeten. Zou ik toch maar eens een die Alzheimertest moeten gaan denken?.. Maar dat vergeet ik dan ook wel weer.....
Afgelopen week was ik weer in de lappenmand.. voor de derde keer in deze periode getroffen door buikgriep. Om niet goed van te worden. De zin om iets te doen, blijft dan goed achterwege.  Ik luister me alleen suf.


Alle losse romans van Harlan Coben heb ik uit. En op één boek na die van Carol Goodman. Tussen door luister ik nog naar de geweldig leuke en goede niemendalletjes van Tais Teng. Niemendalletjes omdat ze vaak net geen 3 uur halen...en soms nog minder.

Gisteren, ja op zaterdag, is eindelijk het project Badkamer weer van start gegaan. De betonvloer is gestort en dinsdag gaat de tegelvloer er over. Daarna nog stukadoren en afmonteren.
Met een beetje geluk is alles over twee weken klaar. Ik kijk er vol ongeduld naar uit want douchen in die kleine badkamer van mijn praktijk is nu wel lastig aan het worden. Het gaat wel, eventjes. Net als of je op vakantie bent. Maar op een gegeven moment is het op. Dan wil je wel eens wat meer armslag. Een voordeel van zo'n kleine ruimte is dat de kans op vallen gering is. Dat is dan weer wel mooi mee genomen.
Ach er komt nu weer schot in....wat zal het uiteindelijk "goed werk" zijn :)
De laatste tijd stond ook in het teken van eierkoeken bakken. Kijk voor het recept maar op Klaartjes Recepten. Ik wil me wat meer gaan richten op eierrecepten. De ingrediënten daarvan heb ik immers in overvloed. Ondanks dat er links en rechts heel veel eieren hun weg naar elders vinden.

De bomen langs het Kerkenpad zijn gerooid. nee, niet allemaal... een stuk of vijf schat ik in totaal. Schuin tegenover mijn keuken is er een beuk tussen de zomereiken uitgehaald. Klopt die stond wel wat in de verdrukking, maar wel al heel erg lang. Het was een grote kaarsrechte boom. Nu zijn het splinters brandhout..... De weg van een beukennootje: Zo ben je een grote stevige boom en zo mag je dienen als bodembedekking en brandhout....
Het rooien ging overigens met een immense kraan en heel precies mikwerk. Petje af hoor. De boom werd eerst vastgebonden in kettingen, toen vanonder los gezaagd en daarna rechtstandig omhoog gelift. Over alle andere bomen heen en natuurlijk over alle daken en tuinen. Het leek zo gepiept!


Met een beetje mazzel krijgen we aanstaande dinsdag eindelijk de glasvezel binnen.  Ze zouden begin Januari al komen, maar ja: vorst in de grond. En dan houd alles op. Zelfs ik snap dat....


2 opmerkingen:

  1. Ha een mede buikgriep slachtoffer, ik mocht er ook van genieten. Ik heb tussen de wc en bed in dvd's gekeken, pride and prejudice en dat soort. 3 kilo lichter kon niks binnen houden, maar ja, het is weer over. Fijn dat er wat schot in gaat komen met je badkamer! Het zal best mooi worden! Bak ze met de eierkoeken. Ik vind ze lekker maar ik krijg altijd de hik! Ook met cake, gek hé! XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Getver, schiet niet echt op, hè... dat ziek zijn.... Pfftttt.
    *knuffel*

    BeantwoordenVerwijderen