.

.

maandag 10 december 2012

Boom?

Gisteravond leek het of de spreekwoordelijke bom in onze huiskamer was gevallen.  Alle kerstspullen waren te voorschijn gehaald. Dat in sommige dozen ook Paas spullen zaten, mocht de pret niet drukken. Want wat is er aan de hand: Er komt een kerstboom in huis!

Volgens mij is dit wel 30 jaar geleden… Toen onze kinderen nog jong waren en op de basisschool zaten. Later waren wij immers met kerstmis altijd op vakantie. Zelfs vorig jaar waren wij met zijn allen weg in een villa in Drenthe. Maar dit jaar, zit dat er niet in.  We hebben te veel kosten gemaakt bij de aanschaf van de nieuwe badkamer spullen, de droger is kapot en er moet een nieuwe komen, en de badkamer moet natuurlijk nog gerenoveerd worden. En dan zijn alle extra centen op.

Niet dat we nu op een houtje  hoeven te bijten, dat bij lange na niet!  Gelukkig maar want met Kerstmis komen de kinderen eten. Daar ga ik weer... de kinderen…

           

In ieder geval: we hebben dan  een boom, een echte boom! Natuurlijk staat onze kleine kunstboom ook al en onze ficus is weer tot kerstficus omgeturnd.  De lampjes sneeuwmannen hangen voor het raam, de bloemenlampjes staan in een vaas, en het snoep zit in de boom.

 En nog heb ik  gerei zat.

 Mijn pakje voor Secret Santa ligt al een week te wachten tot ik het op de bus ga doen. Dat zal waarschijnlijk volgende week worden.

Ik ben nog steeds aan het vechten met mijn microfoon van Planatonics.  Niet zozeer met de microfoon, als met de luidsprekerweergave. Wanneer ik mijn headset op heb, wil ik ook de luidspreker via mijn oortje. En dat had ik tot nu toe nog niet voor mekaar. In Windows zeven was dit veel gemakkelijker. Wat ook gemakkelijker was, was de toepassing buiten het dicteervenster van Dragon.en Dragon 12 werkt nog steeds niet met Microsoft 2013. Eigenlijk heb ik spijt van mijn aankoop. Tenminste nu! Zodra de toepassingen wel kunnen, zal het wel anders zijn.

Ik ga maar eens strijken.... met een boekje op mij oren. Er zit nu Tunnels op van Roderick Gordon, maar ik ben de draad kwijt van het verhaal. Dus... ach ik zie wel...

Fijne dag allemaal
4 opmerkingen:

 1. Ik wens jou hele fijne dagen in je mooie kersthuis toe! Liefs XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb je De Verborgen taal van Bloemen uit?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hoor.. en ik vond het een geweldig boek.. echt een aanrader!!Bedankt nog voor de tip!!!!

   Verwijderen
 3. De sfeer van KERST onbeschrijflijk niet ??? En veel leesgenot !

  BeantwoordenVerwijderen