.

.

vrijdag 18 mei 2012

Ik tablet, jij tablet, wij tabletten

Afgelopen dinsdag was het weer eens zover... ik liet zomaar weer wat uit mijn handen vallen. Nee, geen kop koffie, geen kom soep, geen potje appelmoes... niets van dat alles.. was het maar zo, al geeft dat allemaal een enorme troep... nee... het was mijn tablet dat viel en zo ongelukkig terecht kwam dat het beeldscherm kapot was. Tja en dan ben je uitgekletst en kan je nergens terecht voor garantie of andere dingen.

En als ie het niet meer doet weet je pas hoeveel je hem gebruikt. Maar dat is met alles zo. Dus we zijn dezelfde middag nog op pad geweest voor een vervanging. Naadje pet hoor....o, tabletten zat, maar ik kon nergens echt warm voor lopen... tja voor een ipad2 of 3 dan wel.. maar die waren nergens te koop....En ik wilde er meteen één...

Uiteindelijk heb ik er gewoon een bij Coolblue besteld. Een Acer Iconia Tab a200. Mooi, functioneel en ik hoop wat steviger. In ieder geval niet meer zo'n kwetsbaar beeldscherm. En ik had hem de volgende dag al in huis.

Even ter info: ik heb de rode uitvoering genomen.. Ik ben er erg blij mee.... met het tablet dan. Met de beschermfolie heel wat minder. Die kregen we met geen mogelijkheid er glad op. Gelukkig heb ik een handige schoonzoon die een nieuwe er zo op wil zetten. Dus ik heb meer een nieuwe gekocht. Jammer want ze zijn niet goedkoop. Hoewel.. via ebay en Hongkong is het wel te doen... dan kost het alleen wat meer tijd. En ondertussen gebruik ik mijn tablet zonder folie...je moet immers wat....


Vannacht heb ik bijna niet geslapen. Om half 6 ben ik maar opgestaan. En nu zit ik een beetje wazig voor me uit te tikken. Maar zodra ik in bed ga liggen, ben ik klaar wakker en krijg ik lig hoofdpijn. "Misschien wordt het morgen beter....."

Ik ga maar eens een douche pakken en me aan kleden....je moet toch wat op een vrijdag als je niet naar je drainageparty hoef vanwege een verhuizing van de fysiopraktijk.
1 opmerking: