.

.

donderdag 27 januari 2011

dag na dag

en dan is het alweer donderdag...gisteren is Janneke naar huis gekomen. We bellen elkaar van bed baar bed....ze mag 6 weken helemaal niets doen... logisch... haar hele buik is overhoop gehaald...

Met mij gaat het samen met de pijnstillers de goede kan op. Van de fysio heb ik te horen gekregen dat is wel moet "werken" maar niet moet overdrijven. Ik ga dus nu te snel...logisch dat ik pijn heb naderhand. En van mijn ziekenbezoekster hoor ik dat ik just alle pillen moet slikken die ik mag omdat ik geen pijn hoef te hebben. Dus op 2 fronten ben ik de mist in gegaan.. Ach het is mijn lichaam denk ik...ik voel wat kan en niet kan al is dat achteraf..:)

Volgende week mag ik op controle bij de revalidatie arts.. als ik tenminste in een auto kan zitten. Ik wil daar wel alles voor proberen hoor...alleen niet ten koste van alles.

Gisteren was onze Evelien jarig. 30 alweer.....wat gaat het snel, wat gaat het snel...

Ik ga maar weer even wat lopen en dan weer wat liggen...ik moet in beweging blijven:)
En mijn klaartje: ik moet echt elke keer lachen als ik naar mijn rode draakje kijk....huisvlijt van Evelien. Een rond-gehaakte draak.

3 opmerkingen:

 1. Lieve Frieke , Ollie vond geen woorden op vorige blog !
  Ollie is niet gelovig maar er branden elke dag kaarsjes voor jou en hanneke en nog meer mensen die het nu nodig hebben ! Enkel kan Ollie jullie veel sterkte een dikke knuffel naar je toe wensen !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat Janneke weer thuis is, ze moet zich echt aan die 6 weken houden hoor. Fijn ook dat jij zelf weer aan het opkrabbelen bent, letterlijk. Sja , naar je lijf luisteren is lastig, zeker als je een eigenwijs mens bent, ik ken dat! Dikke knuffels voor jullie allemaal daar in Berlicum! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. en soms.....voel je je zo machteloos. wij weten er alles van. om dan de kracht en de moed te vinden om je zinnen te verzetten is knap hoor!
  ik blijf je volgen lieverd, en wens jullie alle geluk op aarde.
  grt. janny

  BeantwoordenVerwijderen