.

.

vrijdag 4 juni 2010

Knoeien

Zo.. we zijn weer terug van boodschappen doen. Tassen vol!! Portemonnee leeg...:)

Gisteren heb ik namelijk in een onbewaakt ogenblik laten vallen dat het misschien wel leuk zo zijn een knoei te houden... dat is ons woord voor barbecue. Wij maken er altijd een gezellige knoeiboel van... maar goed.. na even overleg hebben we toch maar besloten het met ons eigen gezin te doen en niet zoals gewoonlijk met alle neven nichten broers zussen moeders vaders vrienden.... dat was toch even te kort dag:) zelfs voor mij..

Maar op het vlees na is alles in huis. Ik kan dus aan de aardappelsalade maken gaan en aan de knoflookboter. Dat is allemaal het lekkerste als het een dagje heeft kunnen rusten.
Kijk en daar hebben we een ruime kelder voor.

Als ik tijd heb zal ik ons basisrecept wel hier neerzetten. Het is een familierecept dat steeds verder wordt uitgebouwd....

Vanochtend had ik na drie weken weer eens drainage therapie. Het was wel nodig. Dat weet ik zeker. Nu heb ik een ingetapte schouder. De tape mag er vanavond weer af. Moet er af, anders heb ik een vreselijke uitslag. Maar alles wat ie nu doet is mooi meegenomen, denk ik maar.

Zo'n fysio bezoek slokt op de een of andere manier altijd heel mijn vrijdagochtend op. Ik hoef er pas om 11 te zijn, en ben 12 uur, kwart over 12 weer buiten. Als je dan weet dat ik altijd om 9 uur wel gedoucht en aangekleed beneden kom, om 10 uur de eerste reeks tabletten slik en daarvoor ontbijt... tja dan klopt het wel....ach ik ben al een jaar niets anders gewend.

En vanmiddag even dus de boodschappen. Het even liep wat uit, kun je wel concluderen. Eigenlijk wilde ik nog een stukje tuin schoonmaken, maar dat komt morgen aan de beurt. Want ik ben moe, gewoon moe. De wond op mijn hals geneest goed. Ik kan alleen nog niet zonder pijnstillers. Maar dat komt volgende week wel, denk ik.  Ach en de 22ste mag ik immers weer op controle bij de oncoloog. Eerst bloedprikken en dan een uurtje later de uitslag daarvan en controles. Het houdt niet op lijkt wel. Maar dit is een reguliere controle. Die bezoekjes bij chirurg waren extra:)Repel jij ook bedankt voor je kaart natuurlijk. Ik ben er heel blij mee.

Zo en nu ga ik echt eventjes bankhangen. En nadenken wat ik vanavond zal eten....


grts
.

13 opmerkingen:

 1. Nou, knoei ze! ;-) En geniet van het prachtige weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als het goed is, zitten jullie dus lekker te knoeien nu. Goed plan want het is nog steeds heerlijk weer!
  Veel plezier en een goed weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk, knoeien.
  Doe je het wel een béétje rustig aan?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geniet van het mooie weer, de knoeiboel en vooral van je lieve man, lieve dochters en schone zonen.
  veel plezier!

  liefs,
  Coralie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dus je zit te knoeien, veel plezier met man en kinderen! Zalig weertje ervoor,neem wel wat rust tussendoor hé! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Past in Ollies levensdomein ... knoeien ! enne rustig aan hé meiske !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Was het een goeie knoei? Je wond geneest aardig, voor zover ik de foto kan boordelen. Ik hoop dat je er steeds minder last van hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk hè, dat geknoei in de tuin??? ;-) Was het lekker en gezellig?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou vandaag is het niet zo zonnig mar toch nog wel een heerlijke juni dag.Heb je er van genoten Frieke ik bedoel van het geknoei?(glimlach)Novie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn dat jullie ook van dat heerlijke weer hebben! Hier is het oook heerlijk warm, we eten allemaal exotische dingen, rauwe vis enzo... Lees mijn logje maar straks (ik moet het nog maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. gewoon eventjes een groetje...hou je haaks meid!
  Novie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. En jullie hadden heerlijk weer :-) dus dat zal tot laat in de uurtjes gezeten hebben.

  BeantwoordenVerwijderen