.

.

dinsdag 6 april 2010

Klaarheid met Klaartje: Stem Klaartje!

Ondanks alle etentjes ben ik mooi op mijn eigen gewicht gebleven. Het liefste had ik natuurlijk wat af gehad, maar er is niets bij en dat is ook fijn. De laatste tijd ben ik een beetje aan het rommelen met mijn draakje. Ik ben gewoon op chatsessies kunnen gebruiken. Maar dat doet hij niet, niet goed tenminste. Ik ben er nog niet achter waarom niet. Nu had ik eerst ook problemen met simpel word, maar dat is inmiddels voorbij. Misschien moet ik het gewoon steeds vaker gebruiken. En ik wil hem ook bij Skype gebruiken. Dat lukte de laatste keer niet, maar ik heb me door dat ik de microfoon en luidsprekers eerst moet uitkiezen en moet testen.

Ik had mooie verkiezingsfraude gepleegd op de site van Plato, maar hij kwam er achter en heeft mijn stemmen ongeldig verklaard. Daar ben ik dus helemaal niet blij mee, daarom ga ik maar in verkiezing's offensief. En ik ben reuze trots om mijn eigen verkiezingsprogramma hier te presenteren:


Klaarheid Met Klaartje
ook wel bekend als clair1991
Wat is mijn verkiezingsprogramma:

1. Ik ben voorstander van het Basisloon. Iedereen krijgt van af 18 jaar een basisloon. Wil hij meer dan zal hij daarvoor moeten werken. Er bestaan dan geen uitkeringen meer. Wat er meer verdient kan worden is aan regels gebonden en er is een maximum inkomen per leeftijdsgroep vastgesteld. Dit alles zal door de minister van Basisloon in een nota worden voorbereid.

2. Openbaar vervoer moet stukken goedkoper, eigenlijk voor nop. Daar bij moeten de aansluitingen beter zijn. Mijn minister van Openbaar Vervoer zal hiervoor een schema opstellen.

3. Er moet meer geld naar basisonderwijs. Het beroepsonderwijs heeft geld zat opgepot net zoals voortgezet onderwijs en universiteit. De minister van Goed Onderwijs en Opgepot Geld zal hierin haar mes zetten. Verder is het haar taak om een eerlijk verdeling te bewerkstelligen van het opgepotte geld.

4. Ik ben ervoor dat iedereen naar elkaar moet luisteren, of in ieder geval de intentie hebben om naar elkaar te luisteren.


Natuurlijk ben ik bereid om hier en daar iets aan te passen, ik ben de flauwste niet. De punten zorg, wonen en welzijn zal ik in het coalitiekabinet verduidelijken. Dus kies clair, klaarheid met klaartje!
Zoals jullie allemaal wel merken heb ik op dit moment weinig nieuws te vertellen. Ik zit te wachten op de uitslag van morgen. Nee, ik ben niet echt zenuwachtig. Ik geloof nooit dat het uitzaaiingen zijn. Volgens mij is ze gewoon niet met mijn schildklier aan de hand. Maar dat wordt allemaal morgen wel.

Mijn vaatwasser staat te draaien, mijn hulp heeft het huis gepoetst en de was gestreken, ik heb zelf de was opgeruimd en Tonny heeft gekookt. Mijn avond is begonnen. Allemaal een fijne avond, en mijn klaartje: Klaarheid met Klaartje!


4 opmerkingen:

 1. Ik ben perplex over zoveel creativiteit. Ik ben ook helemaal niet boos over de verkiezingsfraude. Dat was gewoon een grapje, dat snap ik best. Maar wat je hier doet is groots, Clairtje Klaartje.

  Maar eehhh... nu heb je nog steeds niet gestemd. Wel doen hoor. Dat is je recht.

  Veel succes en....probeer zoveel mogelijk vrienden en kennissen te bewegen op je te stemmen. Je hebt nog 2 volle dagen de tijd.

  Veel succes

  Plaat

  BeantwoordenVerwijderen
 2. U zit recht in Ollies gedachtenpatroon ! houwen zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi verkiezingsprogramma. Had ik dat nou maar eerder geweten, maar ja, ik heb al gestemd.

  Hopelijk een goede uitslag gehad vandaag?

  BeantwoordenVerwijderen