.

.

vrijdag 5 maart 2010

Ik weet geen titel te bedenken.....


Ja, ik weet het, hoe ouder hoe gekker. Gisteren kreeg ik een uitnodiging om spotter te worden bij NZB heaven. Dat is een site op het Internet. Nu wil ik dat wel doen, maar tot nu toe kan ik nog niet achter komen hoe dat moet. Ik snap wel dat ze al die informatie niet op de site kunnen zetten, maar een document met duidelijke instructies, het liefst in een beeldverhaal, dat ze zo bij een e-mail kunnen toesturen, zou voor mensen zoals ik niet verkeerd zijn. Het uitzoeken hoe iets werkt is tegenwoordig niet meer mijn ding. Al wil ik er best wel energie in steken.

Vanochtend werd ik vroeg gewekt door de stratenmakers. Ja, ze kunnen stenen nu eenmaal niet zachtjes in een kruiwagen leggen. Het valt nog mee dat er geen keiharde muziek aanstaat. Maar goed het is toch vrijdag, en ik mag straks naar de fysio. Vandaag is Gerdien jarig. Dat was ik gisteren helemaal vergeten te noemen. Daar ga ik vanavond natuurlijk even heen. Ja, het is een hele onderneming: ze wonen in de wijk achter mij. Ik moet wel een hele straat uitlopen ... Maar, ik hoef niet alleen, mijn moeder zet haar auto bij mij neer en dan lopen we samen. Dat is gemakkelijker voor haar dan haar auto in die wijk te zetten.

Ondertussen is het alweer 10 uur. Medicijnen tijd. Zo net belde Evelien: ze willen nog voor ik naar de fysio ga aankomen. Dan ga ik mijn eerste schoenen aantrekken. Dus dit logje zal verder moeten wachten. Wat leuk, ik was boven in de slaapkamer tegen Tonny aan het praten. En datgene wat ik tegen hem zei ik kwam hier ook te staan.

Voor het eerst zit ik bij Beter Spellen onder de gemiddelde totaalscore. Gisteren had ik maar een antwoord goed, en vandaag maar vier van de vijf. Dat is een gemiddelde van 50 % over twee dagen. Ik sta nu over een gemiddelde score van zes weken op 77%. De gemiddelde totaalscore is 77,16%. Vorige week scoorde ik nog in de 80. Maar dat was vorige week.

Ik heb net een heel spannend luisterboek uit. "De chirurg" van Tess Gerritsen.

Beschrijving
's Nachts dringt De Chirurg de slaapkamers van nietsvermoedende vrouwen binnen en laat hen onvoorstelbare verschrikkingen ondergaan. De enige hoop van de politie is dokter Catherine Cordell, slachtoffer van een identieke misdaad. Twee jaar geleden schoot ze haar aanrander neer. Catherines wereld stort in als deze nieuwe moordenaar de details van toen blijkt te kennen. Kan rechercheur Thomas Moore haar beschermen tegen deze nietsontziende jager?

Tess Gerritsen stopte met een succesvolle praktijk als interniste om zich geheel te wijden aan het schrijverschap. Met huiveringwekkende thrillers als Koud bloed, Diagnose besmet en Alarmfase Rood maakt ze furore als bestsellerauteur. Ze woont in Maine, Amerika.De zon doet weer haar best, al is het buiten toch wel koud. Geniet er allemaal van, een fijne dag, en mijn klaartje: ik heb een mooie kaart gekregen van het IB netwerk. Allemaal erg bedankt voor jullie lieve woorden. Ik ben blij dat ik jullie ken, maar ik word een beetje triest van omdat ik had verwacht terug te komen. En dat is niet gebeurd ... ik zal jullie allemaal missen.

5 opmerkingen:

 1. Dag Frieke,

  zo knap dat je elke dag weet te schrijven (of te vertellen).
  En spannend he, Tess Gerritsen. Een collegaatje koopt haar boeken en daarna mag ik ze dan ook lezen, Heerlijk!

  groet Wiek

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mag Ollie je een fijn weekend toewensen !


  Dikke Knuf Ollie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik kan ook geen titel voor dit logje verzinnen...leuk vind ik 'm wel! fijn even te lezen over ditjes en datjes....


  heb een goed weekend jij, ik kom snel weer bij je neuzen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dan lijkt me dat een mooie titel voor dit blogje: "Ditjes en datjes" .... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. en hier schijnt het zonnetje nu ook nog, terwijl er regen en sneeuw werd voorspeld... hopelijk bij jullie ook nog zon?! geniet van het weekend hoor!

  BeantwoordenVerwijderen