.

.

donderdag 11 februari 2010

Wit en koud

Kijk, dat is andere koek. Ik heb gewoon het programma Word 2007 een andere naam gegeven: woord 2007. Dit is voor mijn Draakje gemakkelijker te herkennen. En ik hoef geen spastische bewegingen meer te maken bij wijze van spreken met mijn mond. Oh, ik wil hier niemand beledigen hoor. Het gevolg is dat ik nu in één keer mijn Wordprogramma kan openen. Ja je kunt natuurlijk altijd de lange naam blijven gebruiken: Microsoft Office word 2007, en dan doet hij het onberispelijk. Maar heb ik al verteld dat ik van de luie ben ...

Het is vandaag weer een witte wereld. Ik kon zelfs stappen die Tonny gemaakt had vanochtend niet meer zien. Ik had me min of meer verslapen. Het was pas half 10 toen ik uit bed kwam. Als ik mijn tabletten niet had hoeven innemen, lag ik er nu vast nog in. Net zoals half Nederland ben ik aan het hoesten, proesten en snotteren. En vanavond hebben we nog wel een etentje. Bij Magda en Berry. Daar heb ik wel zin in hoor, het is maar gewoon eten bij mijn zus. Dan kan ik proesten en snotteren zoveel ik wil.

Sinds gisteren heb ik er Tweetdeck opzitten. Waarop? Op mijn Lappie natuurlijk. Het is even wennen want bij elk nieuw bericht krijg ik een geluidssignaal op mijn oortje. Maar je hebt zowel meteen contact. Ik heb hem nu in de rechter taakbalk staan. Dus niet meer bij snel starten. Maar die updates blijven komen. Dat kan ik natuurlijk in de setting wel uitzetten, maar ik weet niet of ik dat wel wil. Ik ga mijn koffie op drinken. Mijn Draakje herkent mijn gesnotter en genies niet. Ik neem het hem niet kwalijk.

Allemaal een hele fijne dag, beterschap voor degene die ziek zijn, en mijn klaartje: de reactie van Plato op een vorige bericht. Dankjewel Willem!

6 opmerkingen:

 1. Beterschap hopelijk ben je snel van je hoesten en proesten af.

  Hier schijnt gelukkig het zonnetje heerlijk zo sneeuw hoefd van mij niet meer hahah

  Wens je een hele fijne avond bij je zus en zwager

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In Vlaanderen snotteren we ook heden veel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Iedereen is aan het kwakkelen he. Vreselijk. Gelukkig ben ik niet neusverkouden: ik kan daar heel slecht tegen....bij mij zijn het mijn darmen 'maar'.

  Fijne dag vandaag meid, take it easy.
  Liefs,
  Repel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gemeend Frieke. En het is waar: van mensen als jij leer ik waar het in het leven eigenlijk om gaat.

  Ik werk met word 2003. Ik kan maar niet wennen aan 2007.

  Mijn broer had ook zo'n draakje. Soms kon ik hem horen schreeuwen. Open....open verdomme...toe nou.... Sla op, weeeer niet..... sla OP!! allemachtig, nou SLUIT dan maar. Ik geef het op.

  En dat vond ik toch zo rot. Het systeem staat nog zo in de kinderschoenen.

  Sinds ik jou ken denk ik ook in Klaartjes. Het is aanstekelijk. De mijne is: ha, vanavond gezellig naar de film.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hoop van harte dat Monique gewoon kan blijven bij je (zie vorig logje). En ik ben een redelijke nitwit op computergebied, tenminste wat al die nieuwste snufjes betreft dan.
  Ik vind het knap dat jij daar zo in thuis bent.
  Sterkte met je gesnotter en een fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen