.

.

donderdag 18 februari 2010

Egaal

Alle perikelen van gisteren zijn zo wat opgelost. Tonny is nog steeds ziek thuis, maar hij zit wel beneden op de stoel en hij eet. Gelukkig maar want alles maar overgeven is ook niet erg leuk. Alleen, en dat heb ik al een keer gezegd, een zieke man is erger als vijf zieke kinderen.

Mau zit op mijn schoot en speelt met het dopje van de BT reciever dat prompt op de grond belandt. Nu kijkt ze me een beetje aan want ze verwacht dat ik het opraap . Ik doe dat niet, want dan blijft ze aan de gang. Nu heeft ze echter een nieuw speeltje: ze probeert het knipperend lichtje van de reciever te pakken. Dat lukt natuurlijk niet, of moet ik zeggen nog niet. Ze geeft het op, want ze draait zich om.

Ik heb de tabletten gabapentine nu in één keer. Had ik eerst 2 x 300 mg per keer, nu heb ik 1 x 600 mg per keer. Dat voelt toch anders in mijn lijf. Maar daar zal ik ook wel weer aan wennen.

Verbaasd opende ik mijn post van de WIA gisteren en wat bleek, ik heb een bijschrijving gehad. Niet erg veel, maar toch een leuk bedragje. Uit de berekening kan ik niet veel op maken, maar het zal wel goed zijn.

Ik heb me inlaten schrijven bij het Anders Lezen Loket. Nu wacht ik op de bevestiging van mijn aanmelding. Dat zou een werkdag duren. Maar die is al voorbij. Misschien hoor ik er morgen wat van. Ondertussen heb ik nog boeken genoeg om te lezen. Maar ik kan dan ook boeken lezen die ik nog niet heb en waar ik wel in geïnteresseerd ben.
Ach, het is me een beetje egaal te moede. Dus ik ga dit logje maar sluiten. Iedereen een hele fijne dag, ondanks de mist, kijk uit in het verkeer en natuurlijk heb ik wel een klaartje: Evelien gaat zo meteen katten brokken halen.

5 opmerkingen:

 1. Hoi meisje, blij dat je weer even uit de knoop bent! Lekker, wat geld waar je niks van wist, dat vraagt om leuke dingen. Hou je haaks, alles zal goed komen...ooit komt alles goed! Knuffel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het is altijd weer wennen als de medicijnen veranderd worden, je lijf moet daar toch aan wennen.

  Gelukkig is Tonny al wat opgeknapt, het heerst zeker want van de week was ik bij onze dokter en die had het weekend plat gelegen.

  Wel fijn dat de WIA nu geregeld is,en dat de uitbetaling nu ook loopt toch beter dan niks toch.

  Meis ik wens je alvast een heel fijn weekend want ik ben het weekend in Best dus heerlijk even ontspannen met me mannetje, de andere mannetjes gaan uit logeren en opa gaat in ons huis :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Egaal te moede? Oh... is dat nu erg of een beetje, zeg maar, kwakkelend? Ik ken de term niet. Wat is een anders lezen loket? Iets met boeken voor grote letters of gesproken boeken?

  Vandaag lijk ik wel niets te weten.

  Maar wel weer een Klaartje. Kijk, dan wordt het toch weer positief.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Egaal of niet altijd leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, een zieke man is erger dan vijf zieke kinderen! Ik kan me er íets bij voorstellen. Fijn dat het nu weer wat beter gaat. Voor hem én voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen