.

.

maandag 11 januari 2010

zo maar wat losse flodders

Op de een of andere manier wilde de microfoon van de BT Headset niet aansluiten. Ik heb dus weer lang liggen rommelen om alles aan de praat te krijgen. Ik mis opeens een driver voor een weet ik veel wat. Omdat ik niet weet wat het voorstelt, kan ik ook niet op zoek gaan naar de juiste drivers. Maar misschien komt dat nog wel. Zie ik ineens het licht ...

Ik heb gisteren geprobeerd mijn adres programma te starten, maar ik krijg het niet meer aan de praat. Hij mist een essentieel onderdeel en zonder dat opent hij niet eens. Mooi balen, want ik had net al mijn adressen er weer ingezet. Hopelijk kan ik nog ergens aan het programma komen, anders heb ik wel dikke pech.

Vannacht heb ik elk halfuur gezien. Ik heb dus niet geslapen. Nou, dat kun je aan me zien. De reden? Ik weet het echt niet. Ik heb niks verkeerds gegeten of gedronken, ik heb best wel bewogen, ik ben best wel actief geweest, maar toch ... slaapproblemen. En hoofdpijn de volgende dag. Deze slaapproblemen maken ook dat ik overdag zomaar in slaap val, al is dit niet de enige oorzaak van mijn energieloosheid.

Gisteren heb ik vergeten te wassen, dat is dus een klusje voor vandaag. De eerste machine staat al te tollen. En ook de vaatwasmachine staat aan. Ik zou niet weten wat ik zonder stroom zou moeten doen ... ja ik kan koken want ik kook op gas. En natuurlijk heb je kaarsen in huis of olielampen, maar verder gaat bijna alles op elektriciteit. De wasmachine, de vaatwasmachine, de vrieskist , de koelkast, en niet te vergeten de verwarming. Eigenlijk allemaal luxe dingen waar we niet naar buiten kunnen, ik tenminste niet, nou ja, op vakantie ... dan kan ik de wasmachine en vaatwasmachine en vrieskist best missen ...

Mijn coq au vin is goed gegeten. Buiten verwachting, want tijdens de bereiding trok Tonny toch wel zuinig gezicht. Ik had mijn moeder ook beloofd ( tafeltje dekje) omdat ik dacht dat we toch niet alles op zouden eten, maar ik kwam bedrogen uit. Alles was schoon op, dus ik zal direct maar een portie voor mijn moeder maken. Ik heb nog braadstukken over al moet ik die nu eerst ontdooien. Maar ook tegen haar is beloofd beloofd.

Over een halfuur mag ik met Janneke mee naar de tandarts. Ik hoef niks anders te doen dan met haar mee te lopen, met haar in de wachtkamer te wachten en dan weer mee terug te gaan. Dat is voldoende. Ach, dan heb ik mijn loopje ook weer.

Verder staat er vandaag niets op het programma. Ik wil wat meer met mijn Draakje oefenen. Ik wil kijken hoe het hem gemakkelijk kan inzetten bij het besturen van de computer. Dat is mogelijk, maar ik weet de juiste opdrachten nog niet. Ja ik ken er een paar, maar bij het cruciale punt loop ik vast. Ik hoop dat het me lukt, gezien mijn hoofdpijn. Maar daar kan ik een paracetamol tegen nemen. Ik hoop dat het helpt, want dit is ook niks.

Allemaal een hele fijne dag, kijk uit als je naar buiten gaat, en doe geen domme dingen. Natuurlijk heb ik ook een klaartje: de fles wijn was lekker gisteren ...

grts

8 opmerkingen:

 1. Bah niet slapen, je komt moeier uit je bed als dat je er in ging. Hoop dat het aankomende nacht beter gaat! Gezellig samen naar de tandarts! Ik moest met Deb altijd samen naar de ortho, op een of andere manier vond ze dat eng. Hoewel ze nooit angst voor de tandarts zelf had. Ik kook ook elektrisch, laatst zaten we zonder stroom, de hele flat. Nou dan zit ik, ik kan geen kopje thee zetten. Een gasmeter heb ik al jaren niet meer. Als me dat nu gebeurt ga ik wel ergens logeren, hahahaha. Meiske succes met je programmaatjes en alles, hoop dat de pijn wat afzakt! Knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ook losse flodders worden graag gelezen, al had iok liever gehad dat er stond 'ik heb geslapen als een roosje'...
  het systeem hier werkt anders, ik ben vastbenoemd in het onderwijs en heb daarom nog wat langer mijn volledig loon behouden, maar odmat ik nog niet zo lang benoemd was, leef ik ook al anderhalf jaar van maar de helft van mijn netto-loon, niet al te veel dus... ik moest dus wel in mijn praktijk blijven werken, anders kwam ik gewoon niet rond!
  en nu is het de 'pensioencommissie' die over me moet oordelen... en ja, die kunnen me ook op pensioen sturen, stel je voor... maar ik ben nog altijd van plan om terug te gaan, dus ik hoop dat ze dat nog even uitstellen... we zien wel...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ frieke : Als ge ziet wat er in ons parlement gebeurd , zijn uw losse flodders nog heel leuk om te lezen.Sneu dat je niet goed kan slapen , en dat heb je echt nodig !
  @ tricky ; op pensioen nu al , door mensen die zomaar iets kunnen beslissen ! Langzaam aan en je wordt weer de oude!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Frieke even reageren op je vraagop mijn weblog.......Wat voor foto/?

  Novie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. er is een mailadres naar je toegestuurd
  groetjes Novie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben het helemaal met Tricky eens: ik lees ook je losse flodders graag. Ik ben zelf een dramatisch slechte slaper en herken dat: elk half uur zien. Vreselijk. Ik hoop dat je beter slaapt vannacht....soms word ik bang om te gaan slapen omdat ik bang ben wakker te ligen...ken je dat?

  Kus van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 7. gelukkig lig ik tegen woordig niet vaak meer wakker.Er is een tijd geweest dat dat wel anders was.Hopelijk lukt het je aankomende nacht goed te kunnen slapen.
  verder wil ik je nog bedanken voor je attente tip van vanmiddag.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kom even zennen bij mij, daar kikker je van op;-)

  Als je nog iets wilt overhouden, dan kun je het beste dat al van te voren dat apart houden en niet op tafel leggen, want juist als je denkt dat het teveel is, dan gaat alles op en als je denkt dat je te weinig hebt, blijft er een hoop liggen,

  dat is de wet van de...dwarsheid;-)

  Hoe heb je vannacht geslapen? Hopelijk beter.

  BeantwoordenVerwijderen