.

.

maandag 4 januari 2010

Jaimey is 3 jaar!

Het heeft wat moeite gekost, maar eindelijk heb ik toch een tekstverwerker open. De opdrachten gaan nog niet zoals ze moeten met dit Draakje. Maar daar gaat aan gewerkt worden.
Ik heb vanochtend zalig uitgeslapen. Wel tot negen uur. Ja, dat is uitslapen, want normaal gesproken ben ik in niet vakanties zeker om half negen op. En het is nu niet vakantie. Vanochtend is alles weer begonnen, ook de school … alleen ik ben er niet bij … dit is een gepasseerd station, hierover ga ik niet langer miepen.

Zoals gewoonlijk heb ik een ronkende kat op mijn schoot. Dat is het eerste plekje wat Mau uitkiest zodra ik beneden op mijn stoel gaat zitten. … . Soms is dat wel prettig, maar meestal is het reuze onhandig. Het beperkt me enorm in de bewegingen. Maar aan de andere kant, Mau is een lieve kat, en ze blijft nooit erg lang zitten, ook al omdat ik haar zo weg kan sturen.

Dank je wel iedereen voor alle wensen. En alle complimenten over de wensballonnen en de foto. Nu moet ik eerlijk bekennen dat het vier foto's zijn. Ik heb in Paint shop pro wat gerommeld en gekleurd met dit als resultaat. Ik ben er zelf ook erg blij mee, evenals onze dochters. En ja, we gaan voor het uitkomen van alle geheime wensen. Geheime wensen? Ja, omdat we ze niet hardop hebben verteld. Maar echt geheim zijn sommige wensen natuurlijk niet.

Deze week komt mijn hulp niet. Ze heeft nog vakantie. De bofferd! Dus ik mag zelf wat aanrommelen. Nu kan ik dat wel, een beetje op mijn eigen manier, en niet te lang achter elkaar, maar de stofzuiger kan ik niet pakken: die is te zwaar. Zelfs met een bezem door het huis lukt me niet omdat ik de pols beweging niet kan maken zonder enorme pijn. Maar ik red me wel.

Ik moet nog even kijken of ik met de fiets naar het plein kan. De straten lijken schoon, zelfs onze straat alleen langs de randen waar je fiets ligt nog ijs. Ik ben nu veel nieuwsgieriger naar de Saturnusstraat waar gisteren geen zout gestrooid is. Maar dat kleine stukje kan ik dan wel lopen. Ik kan het hele stuk naar de winkels wel lopen en terug ook. Alleen om dan een tas boodschappen mee te sjouwen, wordt wat lastiger. En ik heb brood nodig.

Vandaag is Jaimey jarig. Hij wordt 3 jaar. Ik weet alleen niet of ik bij hem op bezoek kan komen. Die vervoersafhankelijkheid van mij hè...
In ieder geval: van harte gefeliciteerd Jaimey:


Het is bijna half 11, ik ga dit logje publiceren. En daarna ga ik nog wat lezen: ik ben in de laatste bladzijde van een detective van Henning Mankell bezig. Nee, niet Wallander is de hoofdpersoon, maar Stefan Lindman.

Allemaal een fijne dag.. en mijn klaartje: ik heb windows 7 gekocht en ga die deze week op mijn lappie zetten...

11 opmerkingen:

 1. Lekker hé, een keer goed slapen? Gefeliciteerd Jaimey! Hier ligt alles vol met bevroren sneeuw, je ziet ook niemand op straat. Ga zo de kerstrommel opruimen, was er nog niet van gekomen. Hans zegt net, toch wel fijn dat ik met pensioen ben, je zult nu op dak moeten werken! Hahahaha je wordt ouder papa! Knuffel: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vrouwe Clair,
  Dit vind ik een vreemde zin: 'Het heeft wat moeite gekost, maar eindelijk heb ik toch een tekstverwerker open.'
  Wat bedoelt u daar nu toch mee? Misschien hebt u wel last van uw polsen en gaat het priegelen om de klep open te krijgen wat moeilijk.
  Vroeger liet ik mij niet afschrikken door wat sneeuw om met de fiets bboodschappen te doen, maar ik ben enkele keren gevallen en ik ben wat voorzichtiger geworden; als het niet moet dat bestijg ik mijn stalen ros niet.
  http://drs.punt.nl/index.php?r=1&id=451138
  Met vriendelijke groeten,
  De Drs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sorry, Vrouwe Clair,
  Maar ik wil even iets proberen. Soms typ ik een link in een reactievenster en dan kun u die meteen openklikken, maar nu lukte het niet. Ik zal nu even een spatie achter de link tikken, misschien is dat de truc.
  http://drs.punt.nl/index.php?r=1&id=451138

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Drs. Tja ik zal me wat genuanceerder uit drukken. Ik probeer met een spraakcommando een tekstverwerkingsprogramma te openen zoals Word of zoiets.. maar mijn Draakje pakte steeds een ander programma. Totdat hij uiteindelijk bij Microsoft Works uitkwam. Niet mijn favo maar ik heb het toch maar gebruikt.
  Maakt U zich over de link maar geen zorgen.. in de mail staat het aanklikbaar. Ik heb het stukje al gelezen en er ging een herkenning door mij heen...ik ben immers ook pas gevallen met de fiets in de sneeuw....daar mag ik woensdag nog een keer voor naar de chirurg....
  grts

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Trudie.. mijn kerstrommel is al weg.. en ik geef Hans groot gelijk
  enne .. ook jij zat bij mijn geheime wens meidje..dat weet je toch wel hè..
  grts

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met Jaimey!

  Ik ben een held op de fiets, ik durf alles. Maar vanmiddag had ik niet op de gladheid gerekend en ik was met de fiets en moest die klein jongen van de creche halen. Ik kon de fiets moeilijk laten staan: Er komt daar geen bus en naar huis om de auto te halen zou te lang hebben geduurd. En ik moet zeggen dat ik het met hem achterop in het stoeltje heel eng vond. Hij heeft wel een helmpje op, maar as je valt kan hij niks en kwakt hij keihard met zijn bolletje op de straat. Ik heb een vader ooit eens met 2 kinders op de fiets zien glibberen. Zonder helmpjes. Ik vond dat zó onverantwoord!

  Maar oged, we zijn heelhuids thuisgekomen.

  Als ik jou was zou ik het huis een beetje laten deze week: dan is het maar wat stoffiger dan anders. Beter dan teveel doen als het pijn doet.

  Kus van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met Jaimey, doe jij maar even voorzichtig aan met deze gladheid een keer vallen is al te veel hoor. Wanneer moet je weer terug naar de chirurg? Lekker even een keer uitslapen he, je had het nodig denk ik anders slaap je niet zo lang.

  Wens je nog een hele fijne avond,

  BeantwoordenVerwijderen
 8. met spraakcommando Word openen ....tjonge jij hebt heel wat apperatuur op je computer staan.maar lastig om mee te werken dus.Ach hoe vaker je er mee werkt hoe beter het je af zal gaan.Gelukkig ben ik nog niet gevallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gedver, ik lees zo slordig! Shame on me! Ik lees nu pas wo 13 januari...sorry dat ik zo tactloos ben af en toe, ik kan mezelf wel slaan.

  Hoe laat moet jij? Ik heb een afspraak om 20:00uur (!!) Ik begrijp de tijd zelf ook niet goed, maar ok.

  Hoe snel hoor jij iets? Direct, of moet je ook wachten?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Proficiat met de verjaardag van Jamie !
  Goed dat ge zo lang hebt kunnen slapen ! Ook bij ons wordt Windows 7 geinstalleerd.
  knuf Ollie.

  BeantwoordenVerwijderen