.

.

vrijdag 1 januari 2010

en toen was het 20 - 10

Eerst natuurlijk allemaal een heel gelukkig 2010. Ik schrijf dit met mijn nieuwe speeltje: een blue tooth microfoon. Daar moet ik nog heel wat aan wennen. En dan bedoel ik dus samen spraak tussen mij en mijn computer. Dat heeft alles te maken met de stand van microfoon en duidelijkheid van mijn stem. Zeg maar onduidelijkheid, want ik praat van nature heel zachtjes. Maar dat zal me uiteindelijk ook wel lukken. Het is een kwestie van doen!

Het is anders wel gemakkelijk zonder al die touwen ... en ik kan nog eens gewoon opstaan want ook sta ik in de keuken, de letters verschijnen gewoon op het virtuele papier. Ja, ik ben nu toch wel heel blij mee. Dat was ik al met het Draakje alleen, maar met deze bewegingsvrijheid is helemaal fantastisch.

Gisteren zijn we bij onze Mardien geweest. Dat was erg gezellig. Jammer, dat Amber, de herdershond van Mardien en Ad, zo in paniek raakte bij het vuurwerk. Joris de flatcoated retriever van Magda en Berry, blafte enkel voor de gezelligheid mee. Toen we thuis kwamen, lagen Mau en Luna rustig te slapen. Er was in ons stuk van de straat weinig vuurwerk rommel te zien. Het meeste is afgestoken in de wijk achter ons en in de wijk schuin achter ons. Dat was al aan de gang toen wij rond 10 uur naar Mardien liepen. Maar eigenlijk hebben we hier weinig last gehad van rondlopende jongeren met knal vuurwerk.

Vandaag gaan we met zijn allen wokken bij de Chinees. Mijn moeder betaalt. Dit is haar manier om ons te bedanken voor de hulp bij haar verhuizing. Iedereen is uitgenodigd: het wordt erg gezellig!

Allemaal een fijne nieuwjaarsdag.

Natuurlijk heb ik ook een klaartje: de wereld is weer wit en ziet er heel vredig uit. Van mij mag dit zo blijven!

grts

4 opmerkingen:

 1. Fijn dat het zo gezellig was Frieke. Een nieuw speeltje is ook altijd spannend en leuk. Het is hier alles behalve wit, wel koud. Maar ik kom je eigenlijk een knettergoed 2010 wensen! Mag dit jaar een goed jaar worden, dikke knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk, wokken! En ook nog eens gezellig, zo op de 1e dag van het nieuwe jaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tip voor de onrustige hond: http://www.meisjevandeslijterij.nl/hetmeisjevandeslijterij/2009/12/hond-bang-voor.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Frieke, een heeeeeeeeel goed 2010 gewenst.
  En .... lekker wokken!
  groet,
  Coralie

  BeantwoordenVerwijderen