.

.

zaterdag 5 december 2009

Pakjesavond

7 opmerkingen:

 1. Uiteindelijk zijn het bij ons toch ook pannenkoeken geworden... Niet van de Pannenkoekenbakker, maar zelf gebakken... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een keuk logje! Ik had gereageerd op de vorige, maar die is niet gelukt....wellicht ben ik wat vergeten in te vullen. In ieder geval: ging het over pizza? Ik voelde mezelf zo'n oen dat ik het niet begreep!

  De flitser is van sony alfa (ik heb ook een sony alfa camera). Het is de kleine flitser van 70 euro. Valt mee he? Je kan ook een hele grote kopen, maar die was meteen iets van 250 euro. En 70 is net te doen. Ik weet niet hoe universeel de aansluiting van flisters is. Het is de HVL-F20AM. Heel klein en handzaam: je hebt geen kolossal ding. Ik vind 'm super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Repel: Bijna goed Repel.. het was een Soft Tortilla die ik afbak met kaas in een koekenpan:)...

  bedankt voor de flitsende info... ik ga eens kijken hoe en wat...
  grts

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Wondelgijn: en die zijn meestal net zo lekker zo niet lekkerder .. tenminste dat vind ik...
  grts

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit klinkt al een stuk beter dan je vorige bericht, gelukkig. Heb je dit ook met je draakje gedaan? Kan ik me haast niet voorstellen. liefs van Bar

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoe leuk ! Welk schrijf wondermiddel hebt ge nu weer gevonden ?
  Ollie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik vergeet telkens op het laatst die code over te nemen en dan wordt de reactie niet geplaatst: maar ik zie nu de oplossing....nu snap ik het geel dat er bovenop legt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen