.

.

vrijdag 16 oktober 2009

Van alles en nog wat....

Eindelijk heb ik het voordeel van dit dicteerscherm door. Wanneer ik gelijk op het www iets wil intikken, dan wil hij soms opdrachten uitvoeren. Opdrachten die bij het www horen. Of hij zoekt op de pagina waarin ik zit, woorden die ik helemaal niet wil hebben. Dat is lastig. Vandaar dit dicteerscherm. Dan heb je daar helemaal geen last meer van.
Langzamerhand beginnen wij aan elkaar te wennen. Nog niet vlekkeloos, nee, nog lang niet. Er moeten nog heel wat letters door het apparaat wil het helemaal goed komen. Dat heeft natuurlijk ook een beetje aan mijn uitspraak.
Het gevolg van de "fouten", is dat ik de neiging heb om alles toch even snel te tikken. Want tikken gaat een stuk sneller. Zeker als je een tijdnood zit. Of in gemeende tijdnood natuurlijk.

Mijn bezoek bij de pedicure gisteren was geen onverdeeld succes. Ik zat zowat te janken op de stoel. Hoe voorzichtig ze ook handelde, het deed mij gruwelijk veel pijn. De nagels van al mijn tenen zijn zo zacht dat ze heel gemakkelijk ombuigen. Nou ja, al mijn tenen,.... van mijn grote tenen niet. Die nagels zijn keihard. Ach, ik heb het overleefd. En over zes weken zien we wel weer verder.

Zo ik ben weer. Het duurde even voordat ik het dicteervenster kon openen. En nu moet het programma weer wennen.

Groot nieuws! Mijn moeder gaat serieus op zoek naar een appartement. Ik heb beloofd om met haar mee te zoeken. Het heeft nogal wat voeten in de aarde. Haar eigen huis moet verkocht worden, en met de opbrengst daarvan zal ze een appartement moeten kopen. Het is nog maar de vraag of ze voldoende geld terugkrijgt voor haar huis. Ze wil in Berlicum blijven wonen. En dan nog het liefst in het centrum. Nu is dat geen probleem, er zijn appartementen genoeg te koop. Maar deze zijn allemaal aardig aan de prijs, of zonder lift. En dat laatste is absoluut nodig. We zullen wel zien.
Maar niet alleen mijn moeder wil haar huis verkopen voor een appartement, onze Magda is ook op zoek. Zij en Berry hebben al wat gevonden. In de binnenstad van Den Bosch is een appartement te koop in de vroegere P.A. Bij de nonnen dus. Het leuke is, dat het een historisch pand is. Van de buitenkant ziet het er nog precies zo uit als toen wij daar op school zaten. Ik ben echt benieuwd of ze het kopen.

Het is inmiddels 3 uur geweest. Direct komt onze Janneke. Ze wil haar telefoon upgraden op de computer maar dan moet perse XP opzitten.

Ik heb een klaartje. Het is een zin die ik onlangs las.

Soms is het licht van een bliksemflits genoeg om een situatie helder te overzien.
(Fleetwood Mac)


en hier ben ik het gruwelijk mee eens. Een fijne dag allemaal, en doe geen dingen die ik ook niets aan doen. Geniet van het mooie weer. Je weet wel: wat gel, een kleurtje, een stiftje... en daar ga je!!!


grts

2 opmerkingen:

 1. Ja joh, alle begin is moeilijk. Wat vervelend dat je zo'n pijn ook hbet met pedicuren. Dat worden hele veranderingen dan voor je moeder en zuster, maar kan ook wel weer leuk zijn toch? De zondag is bijna al weer om, fijne avond straks! Knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is aan elkaar wennen het programa en jij maar het gaat je volgens jij nu goed af.
  Goed nieuws dat je moeder op zoek is naar een ander onderkomen,heeft ze straks ook minder om te onderhouden en een lift is ideaal voor haar natuurlijk, ze word er namelijk niet jonger op.
  En dan jullie Magda die een ander huisje heeft gevonden dat zijn grote veranderingen.

  O wat balen dat de pedicure zo zeer deed,hopelijk knapt dat toch wat op meis want dit is tien keer niks voor je.
  Wens je een mooie maandag

  BeantwoordenVerwijderen