.

.

maandag 12 oktober 2009

poehee....

Het is wel gemakkelijk dat Tonny nu naar zijn werk is en ik alleen ben.. Kan ik weer eens proberen om met het programma gaan werken
Hebt grote probleem zit in het juist uitspreken van woorden. En de tijd die het kost om een verkeerd neergezet woord te verbeteren. Het komt allemaal uiteindelijk wel goed. Je moet alleen ontzettend veel oefenen. Ik merk als ik de zinnen kort maak, het een stuk beter gaat. Verder merk ik op dat de opdrachten niet altijd evengoed worden uitgevoerd.


Vanmiddag gaan Janneke, Evelien, en ik naar de stad. Eigenlijk zouden Evelien en ik samen gaan. Maar ik hoorde net van van Evelien dat Janneke ook naar de stad gaat. Dus gaan we met zijn drieën. Dat is ook erg gezellig.

Die sufheid Trudie, heb ik al langer. Daar heb je gelijk in. Maar met deze tabletten lijkt het wel of er nog meer bijkomt. Normaal gesproken is dit een bijwerking van een week. Dus ik heb goede hoop dat het zich stabiliseert. Wat jij, Coralie? Tja, de concentratieproblemen zijn ongeveer de meest besproken problemen op het forum. En niemand weet er een antwoord op hoe lang dit gaat duren.
Dat uitstel gedrag, Tricky, daar heb ik dus ook last van. Soms moet ik mezelf dwingen om iets te gaan doen. Terwijl dit vroeger gewoon deed. Accepteren doe ik dit niet. Maar het valt soms niet mee. Wij weten er alles van hè?

Zo wil eerst een bak koffie. Dat heb ik wel verdiend. Als het goed is komt zo meteen ook Evelien. Zou ik weer eens met de auto durven rijden? mmmmmmmmmm….. daar moet ik nog even over nadenken…..

Ik ben afgepeigerd.. net terug van de stad... 2 broeken gekocht en 2 brillen...ja 2 brillen want dat was goedkoper...bij Specsavers krijg je de 2 de bril gratis plus de variofocus glazen.. alleen bij de ene bril moest er dunner glas in omdat het een randloos model was.. en bij de ander kwam er ook nog ontspiegelen bij..nouja.. ik ben bijna de helft goedkoper uit dan 3 maanden geleden voor 1 bril... wat ik met al die brillen moet.. nou opzetten natuurlijk... de ene is paars met donkere glazen, dan heb ik een randloze metalic purple (dus ook paars) en een zwarte....
En Janneke en Evelien waren mee en hadden ook hun adresjes waar ze heen wilden... jammer dat we een regenbui over ons heen kregen... verder was het allemaal erg gezellig en jawel.. teveel geld uitgegeven... maar ach.. dat moet toch rollen...

Zoals jullie wel merken is dit een blogje dat vanochtend gestart is, en nu om 4 uur pas wordt afgemaakt....even gewoon tikkend...

Ik ben alleen nog een klaartje schuldig.. nou daar hoef ik niet over na te denken.. wat vinden jullie van een mooie bos bloemen, gekregen van de moeder van en oud-leerling.....
grts

5 opmerkingen:

 1. Hoi Frieke,
  Bedankt voor je reactie bij mij. Ik ga er hier ook eens rustig voor zitten. Ik heb inmiddels wel over je gezondheidsperikelen gelezen. Je hebt heel wat voor de kiezen en achter de rug gehad. Hopelijk gaat het nu de betere kant op.

  groetjes en tot later

  Plato (Willem)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dus eigenlijk 4 brillen! Nou kun je lekker kiezen toch? Gezellig met je dochters winkelen! Wij zouden ook gaan, komen we erachter dat het autostoeltje bij Jochem in de auto zit. Dus we gingen niet!
  Mooie bloemen joh! Knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtig boeket!
  en fijn dat je bent gaan shoppen, met je dochters, kan altijd deugd doen hé!
  uitstelgedrag, concentratie- en geheugenproblemen, neuropathische pijn, ... kanker is meer dan 'even afzien' hé, ... maar alles komt goed, hoe dan ook!
  geniet van je brillen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb me bril ook bij specsavers gehaald toen omdat ik ook variofocus heb en toen de tweede bril gratis en dat werd me zonnebril voor in de auto. want ik heb mee kleurende glazen in me bril wat ideaal is.

  Maar zo te lezen wil het nog niet met je, maar je heb een heerlijke shopdag gehad en dat is ook wel wat waard toch.

  Even een nieuwtje, omdat het ene project weggaat moest ik naar een ander project en daar ben ik aangenomen :):) dus ik kan met een gerust hart doorstarten na 9 november en dan hopen dat ik een vast contract krijg ik april als er geen rare dingen gebeuren zoals ziekte enz enz.
  Meid wens je een fijne dag vandaag ik ga vanmiddag weer aan het werk dus lees alles vanavond weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie bos bloemen Frieke !
  ben blij dat je je toestelletje leert kennen , oefening baart kunde ! En dat boek heeft Ollie dirct besteld ! Ziet er erg interressant uit ! Enkel door de weinige tijd om te lezen , werk , bouw dochter , en thuis klussen. Maar de lange avonden naderen , dus zal Ollie weer tijd krijgen om meer te lezen ! WANT DAT MIST OLLIE ZO ERG !

  Mag Ollie je nog een warme steun knuffel geven en veel praat/ schrijf plezier !

  BeantwoordenVerwijderen