.

.

donderdag 16 juli 2009

On

Toch maar weer aan de Naproxen... gisteren na het bezoek en de "behandeling" van Fieke volgens dokters voorschrift, doorduwen...., krijs ik het vandaag uit van de pijn.. hoezo zit er niets???

Vannacht heb ik trouwens rechts zelfs geslapen met een elastische hand aan.. ik heb hem wel halverwege uitgedaan, maar hij heeft in elk geval de dikte van rechts iets in toom gehouden.. en zo kon ik wat slaap pakken... heel raar is dat ik beter slaap als het ochtend is... ook ben ik gisteren sinds lang weer zomaar op de bank in slaap gevallen.. hoezo zit er nergens iets fout???

Zoals jullie wel lezen ben ik er wat moedeloos van...ik klamp me vast aan 1 augustus maar dat helpt even niets... niets wil zoals ik wil... de bloemen zijn waarschijnlijk dankzij het extreme weer al uitgebloeid op 1 augustus.. dan toch maar papieren bloemen erbij...hoe zeer dat me ook tegen staat.. de jeuk blijft, maar niet op een aanvaardbaar peil.. ik ga toch maar weer anti-histamine pakken.. de tavegil helpt niets..

Verder barst ik van de hoofdpijn.. heb ik alle spieren op slot en is mijn beweging moeilijk... ja ik heb een off-day.. dus die ga ik zo goed als slapende doorbrengen...

@Joke...ik wil je wel een mailtje sturen maar ik heb jouw email adres niet hier staan...als je in mijn profiel kijkt zie je dat ik te bereiken ben op een g-mailadres.. is dat okee.. het zou fijn zijn als je de gevraagde fonts hebt... niet ttf fonts hè.. maar echt die plaatjes met letters..
ik ga onderduiken..
een klaartje.. ja natuurlijk.. gisteren kreeg ik van mijn onderwijsassistent een cadeautje... een pakje met inzichtskaarten... en weet je welke ik vandaag trok: "Het Goddelijke in mij is licht en vreugdevol"... dus ik ga maar eens diep diep spitten........

fijne dag

5 opmerkingen:

 1. Wat lastig voor je dat je zo'n off-day hebt. Maar je zou voor minder. Al die dingen samen en zoveel willen maar niet kunnen. Ik leef met je mee!
  En die eerste augustus wil je jezelf (en je tuin) natuurlijk op z'n best! Ik duim!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Duik maar lekker onder, als de wet van murphy toeslaat is er weinig tegen te doen, dikke knuf enne voor je blommen...het gaat regenen en het wordt minder warm......

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook wij hebben last om goed te slapen , hier in de lage landen is het veel te doef als het warm is.Dus zal het voor jou des te lastiger zijn . Rust maar goed meiske !!

  een zandmannetjes knuffel Ollie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Frieke

  Lekker toegeven aan je offday en morgen is die dan gelukkig weer voorbij.
  Dikke knuffel
  Cons

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Frieke,

  Ja, internet doet het weer. Gewoon de fabrieksinstellingen terug zetten en.....het werkt weer! Gelukkig, want wat moet je zonder internet tegenwoordig? Ja, voor de buis hangen en dan gebeurt het mij ook, dat ik dan op de bank in slaap val, zeker met die warmte van afgelopen dagen. Och, moet toch ook kunnen!

  Vervelend, dat de jeuk en hoofdpijn weer terug is.
  Kan me voorstellen, dat je daardoor een "off-day" hebt. Hopelijk gaat het snel over.

  En die bloemen, ga gewoon kort voor de bruiloft nog een keer naar Intratuin, het is daar ook opruiming, dus voor een paar centen heb je weer een mooie bloeiende tuin.
  Kom op meis, laat jouw "kopje" niet hangen! Komt goed, we gaan er toch voor!

  Ik wens je alvast een hele gezellige bruiloft, geniet ervan!

  Tot over een paar weekjes!

  liefs, Coralie

  BeantwoordenVerwijderen