.

.

zaterdag 11 juli 2009

Change is Gonna Come

sinds ziggo weer aan het knutselen is met de snelheden .. mevrouw u krijgt gratis voor dezelfde prijs meer internet.. eh sneller internet.. is de communicatie met het www net dikke stroop.. vaak kan er iets niet gevonden worden, komt er maar een halve pagina.. dat is dus sinds deze week weer.. met een toppunt vandaag... maar goed.. het zij zo..

Met een bijna hele fles wijn achter de kiezen (rosé met een zinfandel druif drinkt als limonade) heb ik niet zoveel moeite gehad met slapen...logisch denk ik.. normaal neem ik 1 misschien 2 glaasjes maar ik denk dat ik iets wilde wegspoelen.. nou dat is wel gelukt... die hersens zijn nu doordrenkt...

Nee zonder gekheid... ik heb er geen last van hoor... ik heb meer last van mijn als een dronkenman door huis lopen zonder die wijn..

Vandaag ga ik lekker low level houden... straks even met Nicky. Evelien en Tonny wat kleren scoren voor Nicky en Tonny , een boodschappenlijstje maken en vanavond een bbq met mijn collega's.. mooie gelegenheid om mijn nieuwe collega's eens te leren kennen.. ik stopte met werken bij het ene team.. en daar zijn er 3 van weg...dat is veel op een team van 9.... en voor mij natuurlijk al 1,5 jaar een invaller...nouja we zien wel..

Ik zi een beetje waterig zonnetje ....en hoor Evelien... fijne dag allen..

En mijn klaartje.. de lieve mail van Sofie met een paar geweldige nummers.. ik zal er één even hier embedden..
grts

1 opmerking:

  1. Hoop dat je een leuke avond hebt gehad en dat het gezellig was ff weer. Geslaagd met de kleding? Enne we gaan niet zuipen hé? LOL!
    Knuf: Trudie

    BeantwoordenVerwijderen