.

.

dinsdag 5 mei 2009

o zo moe....

Wat het is weet ik niet, maar ik blijf maar moe….uitgeput moe eigenlijk.. ik heb al gekeken naar een teveel aan serotonine of naar de bijwerkingen van Herceptin…. het laatste komt wel in aanmerking, ook de anti jeuk tabletten komen in aanmerking, maar serotonine niet.. ja een tekort aan het hormoon serotonine.. dat doet me denken .. ik moet inkt voor mijn printer bestellen want die is bijna op, gaf ie aan.. en ik heb niets in voorraad.. waarom ik via een tekort aan een hormoon op printerinkt kom? ik heb een artikel gevonden op internet dat ik wilde uitprinten….en dat ging niet…. dus een tekort geeft depressie, een onblij gevoel enzovoort.. maar dat het ik ook niet. Serotonine wordt aangemaakt door onder andere door zoninvloeden. Vandaar dat mensen zich gelukkiger voelen als de zon schijnt… alles ziet er anders uit, als de zon schijnt…tralalalalalalala..

Mijn was van zondag ligt ook nog, evenals de strijk .. ik schijn niet tot iets te komen… het idee om straks, vanavond, nog te gaan sporten maakt me al moe bij wijze van spreken…zo meteen maar eerst de was in de droger doen… kijk dat is dan gebeurd.. ik heb erg last van uitstelgedrag merk ik… dat doe ik straks wel even.. en dan vergeet ik het… net zoals die papieren voor mijn accountant.. eigenlijk is het zo gebeurd, maar ik kan de moed niet vinden om er mee te beginnen, dus ik stel uit….het nummer van mijn rechtsbijstandsverzekering moet ik opzoeken om hem te vertellen dat ik mensendieck krijg.. de doos waarin zijn laatste brief zit staat al 2 weken op tafel….. en nu moet ik voor morgen de verzekering bellen voor over sluiten van de ene auto naar de andere…pfffffffff.. wie geeft me een startmotortje??

Iets anders wat ik blijf doen is eten… ik heb constant honger of eigenlijk behoefte om iets te eten… gewoon brood hoor… het hoeft echt geen koek of snoep te zijn…hier baal ik ontzettend van… wie heeft hier een oplossing voor?

Of te wel ik zal blij zijn als deze week voorbij is….ik duik onder tot weet ik veel wanneer…

Mijn klaartje voor vandaag…mmmm.. ik was even bij het Kruidvat en kreeg bij het afrekenen een moederdagcadeautje van Nivea in een fel paarse verpakking….leuk hè?

fijne dag allen

2 opmerkingen:

 1. Sja, ik weet er wel wat van.Zowel Deb als ik, evenals mijn zus en moeder, maken of maakten te weinig serotonine aan. De symptomen zijn bij ons tijdens een periode van groot tekort(het wisselt sterk, kan althans) moeheid, depressie, een gevoel van ongelukkig zijn met jezelf en je situatie, maar niet weten hoe te veranderen. Paniekaanvallen vaak, hyperventileren, diverse fobiëen. Wat er aan te doen, op korte termijn antidepressiva, die draait een knop om. Maar na een poos werkt dat niet meer, moet je meer en meer en meer. Deb heeft ook de moeheid en het wel willen maar te moe om te kunnen. Zij is onder behandeling weer bij Psyq, hiervoor 10 jaar Riaggs.Dit is geen klaagzang hoor, maar hoe wij het ervaren. Daarom ook mijn chocolade verslaving,dat geeft serotonine dus vandaar. Je zult er misschien niks aan hebben en misschien ook wel. Ik weet wel dat het gevoel niet de enige te zijn met dit rare iets mij al hielp. Succes met je wachtende taken meidje, het lijken soms bergen hé?
  Dikke knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Frieke,

  Dank je wel voor je bezorgde vraagje op mijn blogje....ik moet inderdaad weer eventjes gaan updaten (moet ik me zo meteen maar es voor zetten).
  Lees net dat je zelf een minder-goed-moment hebt...balen, hè...
  Ik denk aan je (vreemd toch dat bloggen: je kent elkaar niet eens persoonlijk en toch voelt het zo vertrouwd aan).
  Liefs Heidi

  BeantwoordenVerwijderen