.

.

zondag 3 mei 2009

nieuwe auto

Gisteren hebben we een nieuwe auto gekocht.. een voor ons nieuwe althans… een echte nieuwe kan ik niet betalen. Het is een Volvo V50 1.6D Momentum geworden….wel handgeschakeld want Tonny wilde och geen automaat. Ik vind dat wel leuk want hij roept alsmaar dat hem dat niets uitmaakt, automaat of handgeschakeld, hij meesmuilde zelfs met Timmie die absoluut geen automaat wilde.. en nu heeft hij de kans op een grote auto met automaat en nu moet ie hem niet, liever rijdt hij met handschakeling en hij lacht samen met Timmie dat en automaat iets voor oudere mensen is……2 signalen… bij de eerste herken ik Tonny, bij de tweede niet…..maar ach het maakt verder niets uit.. alleen kan ik dus nooit echt in die auto rijden.. niet omdat ik niet met zo'n pookje in de benzine, o nee nu diesel, kan roeren, maar ik heb de kracht in mijn linkerbeen niet om te koppelen… tenminste niet voor lange ritten. Afijn.. deze is pearlblack dus zeg maar heel donkerrood en uit augustus 2005.. dat is toch een nette wagen niet?
Timmie was mee om de auto te kopen want hoe hij het heeft gedaan weet ik niet maar Tonny is door zijn rug. Toch wilde hij perse gisteren die auto bekijken. Hij had er zijn zinnen wel op gezet via internet dan en hij was bang, terecht denk ik, dat de auto voor zijn neus verkocht zou worden. Dat zou dan een volgende auto zijn die hij graag wou hebben maar weg was voordat wij het geld hadden, of er naar toe konden gaan…. maar goed Timmie wilde graag mee, hij heeft de proefrit ook gereden terwijl Tonny en ik meereden…..wel lief van hem.. het is eigenlijk een goede jongen, alleen een beetje egocentrisch, maar dat kan onze Janneke wel aan…

Evelien was nu met mij boodschappen doen. Tonny kon immers geen autorijden. Ach ze doet het graag en er blijft altijd wel wat in de kar hangen wat niet voor ons is… ook zij is een grote lieverd… ze gaat zelfs mee woensdag met Tonny de auto halen. Ze heeft wel pech hoor.. Janneke en Timmie kopen een Saab en wij een Volvo V50.. 2 automerken waar zij ook haar zinnen op had gezet, maar die zij nu nog niet betalen kunnen…..ze maakt er wel grapjes over, toch doet het zeer.. gelukkig is ze niet negatief jaloers. Zo zijn we allemaal niet.. we gunnen ieder de meevaller. Maar…….

Deze 2 escapades waren een grote aanslag op mijn energie en toen ik thuis kwam heb ik ook niets meer gedaan….ik was te opgefokt om te kunnen slapen en te energieloos om mijn lappie te openen.
Vandaar dat er gisteren geen berichtje was. Maar nu zijn jullie weer helemaal bij.. straks naar mijn moeder…volgens mij kwamen Evelien, Nicky en Jaimey deze kant uit vandaag want ze moesten brood hebben….. de was en dan is de zondag alweer om…ik eet iets van gebakken varkenshaasjes met boursinsaus en een salade erbij….of misschien wel bloemkool.. zo warm is het ook weer niet vandaag…..

allen een fijne dag.. en mijn klaartje.. het zoveelste kaartje van Trudie en Hans dat ik gisteren mocht krijgen…dankjewel, ik ben er heel erg blij mee….

grts

3 opmerkingen:

 1. Wat een mooie auto jongens! Ik wens Ton veel veilige kilometers!
  Sja wat de één kan en wil, kan de ander niet. Deb werkt zich 4 slagen in de rondte, 4 dagen per week, Jochem ook en zij kan ook geen autootje kopen. Nog niet eens een Fiatje. Jochem heeft er één van de zaak, maar ja.Beter iets dan niets. Gelukkig zitten zij er ook niet erg mee, al is het soms zuur om te zien hoe anderen altijd alles mee schijnt te lopen. Expres schijnt hoor, je kijkt er wel op maar niet in hé.Sorry voor Ton zijn rug, ik kan er van meepraten, maar doe het niet. Ik wens jullie een fijne zondag meiske, knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een hele mooie auto,heel veel veilige kilometers toegewenst met zijn beide.
  Gaan jullie nog niet kijken voor een auto voor jou? of wacht je tot je weet mag autorijden?

  Vervelend zijn rug zeg,hopelijk knapt hij snel op want je bent meteen omhand.

  fijne week wij gaan weer aan de arbeid deze week (vorige week ook al)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. sjieke voiture zeg! wens je veel leuke uitstapjes toe, maar eerst beterschap met tonny's rug zeker...
  geniet van het zonnetje
  tricky

  BeantwoordenVerwijderen