.

.

donderdag 22 januari 2009

update

even een update, het is dus nog niets waard.. ik heb weer tig medicijnen maar niets helpt echt.. al twee keer contact gehad met de huisarts.. de derde keer is morgen denk ik.. dus 3 keer in een week.. niet slecht hè..

moe, moe en krachteloos.. ik kan me nauwelijks opliften.. opstaan vanuit een stoel zonder leuningen gaat haast niet.. met leuningen is net zo moeilijk.. de kracht in mijn armen en benen ontbreken.. ik val zomaar in slaap en die jeuk.. niet om te harden.. maar ik ga maar door.. iets anders kan ik toch niet nu..

Ik ben toch naar de sportschool gegaan.. heel rustig gedaan en toch nog duizelig geworden.. dus nu even helemaal pas op de plaats.. ja je kan zeggen: dat moet je niet doen, maar ik denk als ik gewoon doorga komt het misschien gewoon goed.. vandaar dat ik ook gewoon op ben.. al slaap ik half op mijn stoel.. stel je voor: zo'n oud tandenloos bseje dat zit te knikkenbollen, grijs knotje dat meewipt bij elke ademzucht, de handen gevouwen op haar schoot... zo ongeveer.. en dan heb je met wat aanpassingen frieke..

Ondertussen heb ik toch mijn schelvis recept op papier kunnen zetten...nu eerst uitproberen..dan kan ik het publiceren...zo op paier lijkt het lekker..

ik ga even liggen denk ik
dank jullie wel allemaal voor het meeleven

grts
frieke

3 opmerkingen:

 1. Het klinkt niet goed meid,maar laten we vooral hoop hebben. Ik wens je moed van de morgenzon die elke dag weer opstaat. Ook al zie je hem niet altijd, hij is er wel!!!!! Knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat naar nou meidje dat je je zo beroerd voelt, hopelijk gaat het snel weer beter ik duim voor je en denk aan je

  Knuf Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vervelend meis dat je niet wil opknappen..heb je al met het ziekenhuis gebeld?
  Koppie op he.
  knuf

  BeantwoordenVerwijderen