.

.

vrijdag 30 januari 2009

eigenhoutjes gedrag

Gisteravond heb ik op eigenhoutje besloten om te stoppen met Palladon. Ik werd gek van de jeuk.. en ik ben verder gaan zoeken.. en dan blijkt bij Palladon ook een jeuk reactie bekend te zijn.. dus ik ga dat maar uitproberen.. geen Palladon, want die corticosteroïden die ik van de huisarts heb gekregen helpen voor geen meter.
Ik merk nu wel dat ik geen Palladon slik want de pijn begint zich weer te manifesteren.. en dan wordt het: pijn of jeuk.. momenteel ga ik voor de pijn en die ga ik dan proberen te bestrijden met gewoon paracetemol... dan ben ik ook mooi van de morfine af...

Ik heb zitten denken.. eerst had ik geen last van de jeuk.. maar toen had ik nog chemo.. ik kon toen ook tomaten eten zonder allergische reactie.. momenteel durf ik dat niet uit angst voor vermenging van reacties.. kun je nagaan.. en er is niemand die mijn kan vertellen waar het vandaan komt en hoe ik kan handelen..

Het is nu nog te vroeg om te zeggen dat Palladon de schuldige is.. ik heb nu nog steeds jeuk. Wel heb ik al contact opgenomen met de huisarts.. die belt straks terug.. ik benieuwd wat hij zegt.. het zal allemaal wel goed zijn wat ik doe.. ik heb hem hier eigenlijk niet bij nodig.. enne de droge huid is definitief geen schuldige.. ik het vanochten met Yolanda de fysio over gehad en zijn geeft ook aan dat daar geen sprake van is of was.. alleen bij mijn arm en borst natuurlijk, maar dat is het oedeem en bestralingverhaal..

Straks ook even met Acer bellen of ze al iets weten over mijn laptop...eerst het telefoontje van de dokter afwachten..

Oja weten jullie al dat ik een nieuw blog heb geopend.. oja dat heb ik al verteld,..ik zal het adres erlangs zetten.. dan kun je daar ook neuzen voor de recepten..

Nog een voordeel als ik van de morfine af kan/ben.. ik kan weer gaan autorijden.. mits ik tenminste geen andere medicijnen krijg die mijn reactievermogen en besturen van voertuigen kunnen beïnvloeden..

Dus... pas maar op LOL.. ik ben er voor je weet....

grts

2 opmerkingen:

 1. soms moet je op eigenhoutje handelen hé! herkenbaar hoor! die heren doktoren weten het immers ook niet altijd!
  ik was hier al een paar keer komen lezen (via mieke), kom je nu bedanken voor je berichtje bij mij!
  ook jij bent een straffe madame, en met ups en downs kom je er wel hé!
  sterkte nog, en hopeljk stopt de jeuk eindelijk, want dat is allerellendigst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop dat je gevoel juist is en dat die jeuk stopt. Het is goochelen lijkt het wel, ik snap dat je op het laatst overal bang voor bent qua reacties die je liever niet wilt dan. Meiske ik hoop dat een en ander eens duidelijk wordt, die jeuk moet toch ergens vandaan komen. Knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen