.

.

zaterdag 15 november 2008

niet dus

vandaag zouden we met de hele familie van mijn vaders kant een boottocht in de Biesbosch gaan maken.. ter gelegenheid van de 85ste verjaardag van tante Ans, één van de nog levende zussen van mijn vader.
Maar gisteren had ik mijn 2de deel van de 5de chemo... echter het is niet goed gegaan.. bij het toedienen al niet. ik werd vreselijk ziek en ging bijna onderuit.. Dus in plaats van 2 1/2 uur werd het 5 uur later thuis.. in het ziekenhuis is alles weer onderzocht, er is zelfs op suiker gecontroleerd.. maar mijn suikerwaarde was 5.4 dus gewoon goed. Mijn bloedwaardes waren net zo goed als de twee dagen ervoor en ook geen uitschieters in bloeddruk en temperatuur... geen enkelijke oorzaak dus om mijn misselijkheid en wegtrekken te verklaren... ik zag helemaal grijsgeel op een gegeven moment..

Toen ik eindelijk thuis kwam, heb ik alleen maar geslapen... en vannacht heb ik elk half uur ondertussen de wc gezien.. kwam het er niet onderuit dan wel boven.. en nu nu enkel nog diarree.. ondanks de morfine.. de grootste obstipatiegever die er is.. die ik slik..

Het gevolg was dus dat ik vanochtend vroeg onze Magda heb gebeld om mezelf af te melden.. Tonny wilde dan ook niet mee... ik snap dat wel.. het is toch 6 uur lang op een boot met familie.. niet zijn kopje thee zal ik maar zeggen..

Momenteel ben ik nog steeds moe en misselijk.. ik ga zo maar weer op de bank.. mijn computers staan allemaal op virussen te scannen... en ik heb geen flauw idee wat te eten vandaag.. de varkenshaasjes moeten op..maar ik ben een beetje bang ze Tonny te laten klaar maken.. hij heeft de neiging vlees te koken in plaats van te bakken.. ik wil ze eigenlijk op de bakplaat gooien.... dat kan Tonny ook.. als hij tenminste eerst dept en oliet... ach we zien wel...

De twee taarten waren een groot succes op Tonnys verjaardag.. twee?? ja want ik had ook nog een kwarktaart gebakken. Dat recept volgt nog..

Mijn klaartje voor vandaag.. Een leven zonder dromen, is als een tuin zonder bloemen...

grts

3 opmerkingen:

 1. Meiske is het niet gewoon de angst voor de angst? Ik weet wel als ik angstig ben en gestressed, dat ik erg misselijk ben , aan de diaree ben en zelfs flauwval. Misschien is het onzin maar ik dacht daar aan. Fijn dat de taarten goed waren, jammer van je tripje, het had zo lekker even uit de sleur geweest. Arm om je schouder! Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei wat was dat ff schrikken meis,Jammergenoeg dat je daardoor niet mee kon met het uitje.
  Goed opjezelf passen hoor(hoor wie het zegt)
  Zoals je ziet wij zij weer terug uit het mooie Arcen.
  kus Gisella

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sja dat zal het wel zijn dan, je bent een bijzonder mens gewoon. Stom van dat programma, ik zit ook te klooien krijg een mailtje niet weg naar tubes. Het is maar 498 kb.Meidje we hopen gewoon door en wie weet gaat het morgen beter, één dag tegelijk maar, knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen