.

.

donderdag 23 oktober 2008

weer een dag

Ik heb net een afspraak bij de dokter gemaakt, want na weer een doorwaakte nacht is het genoeg. Misschien heeft hij een idee of iets anders.. ik kan vanmiddag bij hem terecht.. eigenlijk nu al, maar Jaimey is hier .. ik mag oppassen:)..

Ik werk nu op mijn laptop...en daar staat nog geen eigen programma op.. dat zal ik straks wel eens doen misschien... ondertussen is mijn hoofdpc aan het partitioneren.. mijn C gedeelte daarvan zat nagenoeg vol en op de andere partities had ik ruimte genoeg... dus die is ook hard aan het werk...

De overgebleven citroentaartjes van gisteren heb ik vandaag tcoh maar weggooid.. de vulling was toch te zwaar op de een of andere manier... daar moet ik wat op verzinnen.. misschien met alleen eiwitten zonder dooier.. dat kloppen tot het luchtig is.. en met wat minder boter .. boter maakt het ook zwaar hè...ik ga wel wat uit proberen..dan meld ik het wel terug...

Volgende week staat een tandartsafspraak.. ook net gemaakt.. zo zie je maar...een mens kan veel als ie maar wil....

Nee de fysiotherapeut doet dus niks..geen tijd, roept ze om een oplossing te zoeken.... ik ben er eigenlijk goed klaar mee nu.. maar ik heb even nog geen alternatief....

Evelien en Jaimey zijn weer weg....ze komen morgen weerom... ik zit nu te tikken en ondertussen naar Purper 100 te kijken.. te luisteren eigenlijk.. met Jos Brink nog.. een van zijn laatste voorstellingen.. en Anneke Grönloh.. "Meer nog dan toen, minder dan morgen .. hou ik van jou...." Mooi liedje hoor..


Mijn klaartje voor vandaag: de zon schijn door het vuil van de keukenruiten gewoon naar binnen, de poes ligt in de streep zon op de vloer, zomaar midden in de kamer....het zijn echt de kleine dingen die het doen....je moet ze alleen willen zien.


2 opmerkingen:

 1. Lieverd hoop dat de dokter nog wat voor je kan doen,want dit is natuurlijk 10 x niks.
  Gezellig ff oppassen,red je dat wel?

  Hier gaat het met me arm super,kan de rechterarm steeds meer gebruiken,heb vanmorgen geprobeerd te schrijven,moest een formulier invullen voor het CBR en gelukt,ben zo trots op mezelg :) dat is mijn lichtpuntje weer voor vandaag.
  We horen wat de dokter zegt meis.
  Dikke knuffel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop dat de dokter iets kan verzinnen voor je. Ja ...geen tijd...ik vraag me wel eens af, als deze mensen die zorg moeten geven, zelf eens wat krijgen? Zijn ze dan ook zo blij met de zorg zoals het nu is? Nooit nergens tijd voor.Mensen in de kou laten staan, echt ze hebben geen idee.
  Maar goed een paar oneliners:
  Geloven is de helft van het genezen...
  Liefde kweekt bloemen in je hart, pijn wiedt het onkruid eruit.
  Dikke knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen