.

.

woensdag 22 oktober 2008

balen en moe

Hallo allemaal.. nee het wil niet echt ... ik blijf moe en heb gruwelijke pijn in mijn arm en borst en oksel... nog steeds niets aan te doen.. zelfs pijnstillers helpen niet meer..

uit verveling vandaag maar citroentaartjes gebakken.. de eerste 6 waren niet echt gelukt.. teveel bladerdeeg.. maar de tweede lading van 4 waren prima.. ik vervang altijd een derde van de suiker uit de recepten door wat vanillesuiker.. ik moet nu nog de hoeveelheden aan zien te passen aan wat minder.. maar ze gaan wel op hoor... morgen komt mijn dochter:)..
en ik krijg visite....visite.. en huis vol visite.. hoe dat door kom weet ik even nog niet.. dat is een zorg van morgen

vandaag had ik trouwens een gewoon varkenshaasje met bloemkool.. en aardappeltjes uit de actifry... smaakte prima.... dus gene recept vandaag.. de citroentaartjes komen ergens van het net... heel eenvoudig een beetje van mij een beetje van een ander.. bladerdeeg in een vormpje proppen, mengsel van geraspte citroenschil (2 citroenen), boter (60 gr),suiker (100 gr), vanillesuiker (1 zakje), citroensap (1 citroen) en 3 eieren ( eerst deze schuimig kloppen, dan gesmolten boter, suiker, citroenrasp en sap toevoegen.. allemaal na elkaar.. de vormpjes afvullen en 20 minuten in een oven van 180 graden hetelucht..

ik kan het dus niet laten...
fijne avond allemaal

oja van de overgebleven bladerdeeg heb ik geitenkaas hapjes gemaakt... erg lekker..bestrijk de bladerdeeg met wat honing, leg er een plakje geitenkaas op, oprollen.. afbakken.. een minuut of 6-8 op 180 graden hetelucht

grts


3 opmerkingen:

 1. dan ook zo balen dat alles zeer doet en dat je zo moe bent.
  Ben je al naar de fisio geweest?Zo ja kon ze wat doen voor je?
  Duik lekker vroeg je bedje in en hopelijk ben je morgen een stukje fitter.
  Kus Gisella

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Frieke,
  Jammer dat het minder meezit dan de vorige keer.
  Weet dat we aan je denken. Je recepten maken hongerig en ik zal ze zeker een keer uitproberen! Liefs, Greet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het zo rot voor je meidje, kun je niet naar de pijnpolie of zo? Je receptjes klinken lekker als je ze voorleest. Misschien leidt de visite je wat af, ik hoop het voor je! Knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen