.

.

dinsdag 14 oktober 2008

wat heb ik toch veel spul

Zo mijn mosselrecept staat op de site... dus maken maar Annie... je kunt ze natuurlijk ook zo zonder de groentes bakken, wat zout en peper erover en dan lekker opsmikkelen.
Direct ga ik een appeltaartje maken... voor Anneke en Greet... Ik heb zo'n overgeleverd familierecept... dat schrijf ik wel even op.. maar anders is een pak kant en klare mix van de Koopmans ook erg lekker hoor en goed te gebruiken.

De pijn in borst, oksel en bovenarm is bijna nu een 9... de hele nacht trouwens ook.. ik kan haast niet liggen.. slapen gaat heel heel erg moeilijk weer.. zou dat allemaal komen van die mededeling weer 100%?.. het zou zo maar kunnen.. de uitstraling naar hand die gruwelijk dik is en pols is groot.. als ik nu donderdag geen oplossing in het ziekenhuis krijg, ga ik de huisarts maar weer inschakelen.. want fysio helpt geen ene moer...

Het probleem bij pijn en pijntjes is wie je moet inschakelen.,. de huisarts kan altijd, maar in het ziekenhuis willen ze graag dat je het aan hun vraagt. Zij voelen zich immers verantwoordelijk door al die chemotroep.. en zoals ze zeggen: ze weten er meer van om dat het hun specialisatie is.. daar hebben ze wel gelijk in, maar als hun suggesties niet helpen.. dan ga ik toch echt weer naar mijn huisarts.. pijn is niet fijn.. integendeel..dus ik ga zo maar weer aan de molletjes.. die dempen wel iets.. zo eerst wat eten en nu de mollen.. ze helpen.. nog niet:)

Tja Annie ze zijn niet goedkoop, die pannen.. eigenlijk schaam ik me diep... als ik iets wil, koop ik het gewoon.. nouja gewoon.. soms moet ik er ook wel goed over nadenken, want je kunt een euro maar 1 keer uitgeven, maar meestal kan het toch wel.... over die pan heb ik toch bijna 6 weken nagedacht... voors en tegens afgewogen en ja.. toen gekocht.. gisteren heb ik zomaar 5 schilmesjes gehaald.. voor nog geen 2 euro bij de blokker.... maar eigenlijk als ik zo om mijn heen kijk, heb ik eigenlijk van alles.. wasmachine, droger, stoomstrijker, koelkasten, kookplaten, comnputers, laptop, mp3 speler, pda, externe harde schijven, auto's fiets, huis, en natuurlijk kinderen, partner, vrienden, collega's, werk.. hoezo niet rijk?? Nu ben ik niet zo dat ik elke keer alles inruil voor een nieuwer model hoor.. als iets naar behoren werkt, blijft ie gewoon.. al is ie wat ouder:)..

Nee depri dat word ik niet hoor.. wees maar niet bang.. ik heb nog te veel leuke dingen.. al hoort daar de taxi nog niet bij.. dat ga ik nu donderdag maar regelen met het secretariaat.. die zullen vast wel meer met dat bijltje gehakt hebben. We hebben het er maar druk mee hè dames.. vechten tegen bierkaaien enzo.. je recht zien te krijgen of beter: zien te krijgen waar je recht op hebt.. maar we zullen slagen .. daar zijn we immers vrouw voor..

Jongens mijn klaartje voor vandaag.. hoe kan het anders.. vanmiddag komen Anneke en Greet. dat staat gegarandeerd voor een paar uur lachen en geiten

zo de appeltaart staat in de oven, de bezem is door de kamer gehaald, de vaatwasser staat aan.. dus laat nu maar komen...

1 opmerking:

  1. Die appeltaart was grandioos en gelachen hebben we. Frieke volgede keer wil ik je soesjes wel proberen of ik neem ze mee! Nu staat hier de boerenkool te koken en over een kwartier komen Joris en Yvien bij ons eten. Tot gauw weer en veel succes vrijdag!
    Gr. Greet.

    BeantwoordenVerwijderen