.

.

maandag 6 oktober 2008

vetpan of geen vetpan

met een kop thee ben ik weer hier aangeland..de was moet gedaan worden, de vaat ook...dus die machine heb ik al aangezet.. ja hij doet het weer...gelukkig...
ik ben een beetje grrrrrrrrrr... want sinds gisteren heb ik weer diarree.. ik hoopte eraf te zijn, maar helaas dus.. het is weer rennen naar de wc.. ben ik blij dat ik ook in mijn kantoor een wc heb).. wat een onderwerp voor een blog hè.. maar het is wel het resultaat van de chemo... dus een gevolg van de kanker...

of en dat is een heel kleine of... iets wat ik gegeten heb... ik heb niets vreemds gegeten, maar ja wie weet wat het effect nu is hè.. ik kan niet bij mij binnen kijken..

het regent alweer hier.. miezerige mistregen.. echt herfst dus.. de straatlantaarns zijn nog aan... en het is al 9 uur.. kan je nagaan..

Coralie.. ik weet niet welk bericht je leest.. dus ook maar even hier...ik ben 16/10 om half 1 op de chemokamer voor bloedprikken.. als alles goed is mag ik de 17de voor mijn volgende kuur.. Brada is ook een schat... ik heb ze allemaal al gehad...
maar bel me anders even... kijk op www.clair1991.com voor het telefoonnummer of mail me... als je in mijn profiel klikt zie je mijn email adres links..
het klinkt goed een weekendje ertussen uit... lekker hoor.. geniet er maar van..

ik weet het Truike.. en je mag best miepen hier hoor... maken we er een algemene miepdag van:).. spannend allemaal weer bij jou.. en natuurlijk alles tegelijk.. maar jou kennende weet je het allemaal in goede banen te leiden.. daar ben je Trudie voor:)

Ik moet er eigenlijk direct nog uit.. wat ingrediënten halen voor mijn kipschotel.. de filet van de grill met aardappeltjes en snijbonen waren erg lekker.. ik kan alleen nog steeds maar een half bordje op.. dan zit ik weer vol.. ach.. ik eet..

Gisteren heb ik niets voorbereid voor woensdag.. dat moet dus vandaag en morgen... maar ik hoef niet zo veel geloof ik.. er komen maar 3 leerlingen.. en het zijn dacht ik doorlopende programma's van vorige week.. toch wel kijken:)..

Ik heb voor Tonny de actyfry van Tefal gekocht.. dat is een nieuwe manier van frituren... hij frituurt nu in de kamer achter mijn kantoor.. met als resultaat dat ik wel meer dan 3 dagen in de stank-lucht van de frietpan zit.. ik ben benieuwd hoe dit uitpakt.. slechter kan in ieder geval nooit.. dat is een ding dat zeker is.. en anders gaat hij maar naar de frietboer...alleen dat zoekt ie niet als ie trek heeft in een frietpansnack...

Even een vraag.. hoe komt het dat als ik lymfedrainage heb gehad ik zeker 2 dagen daarna met een olifanthand en -pols en -arm zit?.. de lymfestromen lijken wel andersom te lopen.. ik kan dan niets meer met rechts.. en het doet gruwlijk zeer van het opgezet zijn.. ik denk dat ik deze vraag maar aan mijn specialist moet stellen.. maar wel voor vrijdag zodat ze dan misschien een antwoord en een remedie heeft kunnen opzoeken??

ik ga wat zinnings doen....de was :)

oja een klaartje... ik heb vannacht zowaar wat doorgeslapen...ik werd pas op 4 uur wakker...

grtsFrieke

2 opmerkingen:

 1. Meidje,diarree is ook niet fijn, net als griep en kiespijn. Het is afschuwelijk soms en waarom zou je dat niet mogen schrijven, tís jouw blog , lol! Nee hoor ik ga niet miepen, wilde enkel aangeven dat ik het snap van die concentratie. Sja vreemd van die lymfevaten. Ik weet nog dat ik vroeger heel vaak angina had, soms wel 6 weken ziek. Mijn huisarts zei me toen het is een van de meest pijnlijke ziektes, omdat al je lymfe klieren mee opspelen. Het doet verrekte zeer ja. Ik weet nu niet of vaten en klieren hetzelfde zijn. Je kunt het in elk geval aankaarten toch? Ik heb een advertentie gezien over die pan, schijnt goed te zijn. Wij gebruiken de frietpan niet meer, als ik friet wil doe ik ze in de oven.Ben ook niet zo'n friet en frikandellen mens hoor. Maar ieder zijn meug vind ik altijd. Het is grijs ja en het is koud. Ik zit op telefoon te wachten, Deb zou vandaag uitslag krijgen over haar suiker waarden.
  Meiske, fijn dat je vaatwasser het weer doet, doe je ding vandaag, en probeer niks te veranderen wat je toch niet kunt veranderen. Take it easy! knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi meis,
  Ja ben weer boven water na het weekend hihi.
  Ben nu nog steeds aan het zoeken met de nieuwe laptop...wil graag de opstarten uitzetten maar ja nog ff doorzoeken..

  Jakkie meis diarree dat vind ik echt het verschrikkelijkste om te hebben,hopelijk ben je er nu wat van af...

  Ik heb wel van de frituurpan gehoord maar het lijkt me even niks,maar ieder zijn eigen.
  Hopelijk slaap je vannacht weer door... en met je lymfvaten kan ik je niet mee helpen..ik heb dan wel een dikke hand maar dat is van het hangen omdat ik er nog niks mee kan..
  Fijne avond meiske.

  BeantwoordenVerwijderen