.

.

woensdag 29 oktober 2008

't komt goed

dit zag ik net op de achterkant van een auto staan, die van mij wegreed.. helaas kon ik niet vragen waarop dit sloeg, dus ik heb het maar- heel egocentrisch- naar mij toe getrokken.. 't komt goed... daar ga ik voor!

met dubbele pijnstillers is de pijn nog niet helemaal over, maar draagbaar... een 3-4 pijntje. Dat doet me realiseren: wat is een mens toch gauw tevreden hè... we moeten eigenlijk wel.. zeker in zulk soort gevallen.. elke verbetering is er één... en vele verbeteringen is een omslag....maar daar ben ik nog niet.. maar dat komt wel..

Tonny vroeg me gisteren heel lief of ik een scootmobiel wilde.. ik moest hem wel even aankijken of hij het serieus meende.. dat was ook zo... ik heb het nog even afgehouden.. maar lief is het zeker.....

Net op de markt wat dikke panties gekocht...ik heb nu immers ook weer rokken aan.. en dan is een dikke panty wel lekker....

En ik heb ook maar weer geitenkaas gehaald. Vanavond maak ik karbonades gevuld met geitenkaas en honing, bloemkool en een aardappeltje. Niet echt iets bijzonders, wel lekker. En voor Tonny maak ik de karbonades zonder geitenkaas.. tenminste... dat hoor ik dan wel..

Mijn klaartje... niet zo moeilijk denk ik... de tekst achter op een auto van een vreemde.. zomaar op een mistige woensdagochtend: "'t Komt Goed"

1 opmerking:

  1. Geniet van je pijnvrije momentjes (en de draaiende wereld rond je)
    Dikke knuffel
    Argos-Mieke

    BeantwoordenVerwijderen