.

.

vrijdag 10 oktober 2008

Ingetapt en geen echte antwoorden

Zo ik ben weer terug van de fysio en nee ze had geen antwoord op mijn vraag.. het kwam zeker niet door de drainage want daarmee opende ze alleen maar lymfevaten.. dat is natuurlijk zo maar het is wel typisch dat ik elke keer na de drainage een dikke hand en pols krijg..
In ieder geval... we gaan maar gewoon door.. iets anders weet ik ook niet.. wel is er nu van litteken naar litteken getapt.. ik ben benieuwd of dat verlichting tegen de pijn geeft.. ik had zoiets gelezen ergens op internet.. en niet geschoten altijd mis hè..

Voor Deb zit het er aan te komen hè Trudie. Sterkte ermee.. ik duim voor jullie. Dankjewel trouwens voor je pretboeket:).. ik kreeg vandaag ook weer een kaartje van mijn collega's... ook bedankt allen.. en ja ik kon de tekst van het gedicht goed lezen MiekeT....LOL

Wat ik vandaag eet weet ik nog steeds niet.. ik heb een aubergine die op moet, een courgette die op mag, wat tomaten, uien, paprika... dus het klinkt als en ratatouille.. misschien dat dat het wordt en dan in een wrap.. ik ben er nog niet uit in ieder geval.. maar dat komt wel.. en anders wordt het simpel spaghetti carbonare.. zie voor recept bij recepten
De ratatouille moet trouwens ook eerst een paar uur staan..

Gisteren heb ik even met het ziekenhuis gebeld omdat ik weten wilde hoeveel % de volgende chemo zou worden... ik had namelijk een aanmelding van een nieuwe leerling... en ik wilde eerst weten wat ik hem kon bieden... nou dat is dus weinig want de chemo gaat weer gewoon naar 100%.. ik ben het daar niet mee eens en dat zal ik volgende week ook wel duidelijk maken.. Hun redenatie was als volgt: omdat alles goed gaat, kan ik als de waardes goed zijn wel weer 100% aan.. terwijl ik juist zeg... ik heb zoveel bijwerkingen gehad met die 100% dat om die reden de chemo naar 75% is gegaan.. dat werkt... laat dat dan ook zo..
gelijk na het telefoontje was ik weer onrustig tot en met.. ja ik weet het.. ik moet zeilen op de wind van vandaag.. maar dat is soms zo moeilijk..

Mijn klaartje voor vandaag, het zijn er eigenlijk twee: de zon schijnt.. het is echt waar.. en heel veel mensen denken aan mij en dat voelt goed!2 opmerkingen:

  1. Snap ik dat je er onrustig van wordt. Dan denk je toch o jee, dat gaat geheid weer mis. Hou je poot stijf hoor, wat er gebeurt gaat wel jou aan, zij zitten niet met de pijn en de ellende. Zij zien enkel het plaatje, het behandelingsplan. Maar dat betekent nog niet dat je het er mee eens moet zijn. Ja het gaat opschieten met Deb, ze moet een dieet volgen. Volgende week weer suiker prikken 4 maal per dag. Ik hoop maar dat ze tegen die tijd gaat bevallen. Ze is zo moe. Totaal nu 24 kilo is er al bij. De carbonara maakt mijn destijds Italiaanse schoonzoon ook altijd en ongeveer hetzelfde, wel met parma ham. Sja die is nu ook al papa, vind het zo jammer dat mensen zomaar uit je leven kunnen verdwijnen hé. Maar er komen ook weer nieuwe mensen voor terug. Meiske doe ze de boks op!!!! Grts: Trudie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Potverjandoossie heb je zelf geen vinger in de pap kwa dosering,als het met 75% goed gaat misschien een chemo meer.


    Las dat jee carbonara heb gegeten mmm heb ik toen gegeten toen ik in Griekenland was een jaar.lekker hoor.
    Ik heb de roden weer gebakken en ook lekkere rozijnenbrood dus als wij morgen weg zijn hebben de kids en de oppas tenminste lekker eten :)

    BeantwoordenVerwijderen