.

.

zaterdag 16 augustus 2008

mis

het gaat weer mis.. sinds gisteren steekt de pijn van de herpesinfectie zijn kop weer in volle hevigheid op... om moedeloos van te worden.. dus Tonny heeft gisteren nog codeine tab;etten gehaals.. gewoon paracetemol hielp geen steek... maar die codeine dus ook ( nog) niet.. ik heb er nu twee tegelijk in genomen na een doorwaakte nacht van de pijn.. staat wel niet op de doos, maar kan wel volgens de bijsluiter... en maandag maat iets sterkets vragen.. want dit is niet leuk meer..

Mieke was gisteren even op bezoek... ontzetten leuk.. ze is echt een enig mens.. je kumt er mee lachen maar ook mee huilen als het moet.....ik krege de groeten van het hele team... nee ik was niet naar de koffie gisteren.. ik kan nog geen 20 meter lopen... afgepeigerd ben ik dan,... net een oude vrouw

Heb ik vandaag een klaartje? vast wel.....Mardien komt vansaag even langs.... dat is altijd gezellig

grts

1 opmerking:

  1. Hei meid,
    volgens wat ik kan lezen op je blogje, je doet het goed hoor! Gewoon tandjes bijten, maar gun die kerels soms ook hun rust en laat alles maar over je komen.
    En moest het je kunnen helpen, er bestaat altijd iets tegen die verdomde pijn! Informeer maandag maar, je hebt al genoeg te verduren.
    Ik denk aan je...

    BeantwoordenVerwijderen