.

.

dinsdag 15 juli 2008

eindelijk

gisteren ben ik de hele dag zo'n beetje bezig geweest met het regelen van een oedeemtherapeut..de mijne is namelijk op vakantie en er is geen vervanging.. heel slecht hoor..en de fysiotherapeutenpraktijk wist ook geen andere drainagetherapeut aan te bevelen.. dus eerst het cz maar weer eens gebeld...of ik kon overstappen voor een paar keer.. nee geen enkel probleem.. ik moest alleen een nieuwe specialisten verklaring overleggen...ik oncologie gebeld.. ze zouden er voor zorgen...maar ik weet niet of ik nu het juiste postbus heb doorgeggeven: ik kan mijn eigen handschrift niet goed teruglezen.. maar wat wil je ook: met een olifantshand:)

daarna heb ik verschillende fysiotherapeuten gebeld, boodschappen achtergelaten.. en teruggebeld door jawel ééntje... maar die kon me niet verder helpen: hij had de aantekening drainagetherapie niet...
uiteindelijk heb ik gisteravond tegen half 10 maar een praktijk in St.Michielsgestel gebeld.. en raad eens: meteen een afspraak gemaakt voor vandaag en ze komen thuis...

als ze me bevallen dan kan yolanda de pot op.. zij hebben 3 mensen die oedeemtherapie kunnen geven en vandaag heb ik een Anita, die gaat donderdag op vakantie maar dan krijg ik meteen een vervanger.. kijk en zo hoort het...oedeemtherapie kun je niet zomaar enige weken stilleggen.. en zeker nu niet met die longontsteking erbij wat een extra aanslag doet op het lymfesysteem

Maar zo zie je maar wat je allemaal zelf weer moet regelen.. daar is op zich niets mis mee, maar ik heb eigenlijk wel andere dingen aan me hoofd dan dit geregel..
hier boven staat en foto van de PAC.. ziet er spannend uit hè... vrijdag gaan de hechtingen eruit.. dan zal het een stuk minder trekken denk ik..


grts


2 opmerkingen:

 1. Leve ons zorgstelsel! We hebben nooit zoveel betaald voor zo weinig.
  Kijk jij ook wel eens naar het programma de dorpsdokter? Ik moet de eerst dokter die zoveel voor zijn of haar patienten doet nog vinden. Ziet er zeker spannend uit joh, lijkt wel een treinrails! Ik hoop dat ze nu eens wat kunnen doen aan dat oedeem, je voelt je denk ik net een luchtballon enkel gevuld met stenen in plek van gas.
  Knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. soms heel even, maar ik word niet zo goed van al die ziwken programma's.. ik kijk liever naar iets niet zo rakend..
  ja zorgstelsel... duur en niet adequaat.. tenminste niet als je zoiets treft als ik.. en voor gewoon eeb keer huisarts... dat is hun winst hè..

  BeantwoordenVerwijderen