.

.

dinsdag 17 juni 2008

kei ziek

ik ben al vanaf afgelopen vrijdag keiziek... verbrand.. zo erg dat ik er koorts van heb..natuurlijk gaat de bestraling gewoon door... al duizel ik alle kanten op, al doet mijn hele borst zeer, al heb ik serieuze paarse brandplekken.. de bestraling gaat gewoon door.. wil ik ook want alles wat ik niet doe, wordt er achteraan aangeplakt.. dus nu nog maar twee... en ik zal het zeker redden.. daarna zien we wel weer..


4 opmerkingen:

 1. Ik dacht het al, meiske wat ontzettend vervelend voor je dit er weer bij. Gelukkig nog maar 2 en dan mag je eerst eens even bijkomen en herstellen. Hou moed, alles gaat immers ooit over. Denk aan je, knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Frieke,
  Wat een ellende nu dat je zo ziek bent van de bestraling...
  Gelukkig heb je vandaag eindelijk de laatste als ik het goed heb. En dan heb je het toch maar weer gedaan, petje af hoe je je hier doorheen hebt geslagen! Nu eerst maar goed herstellen hiervan en ik hoop dat je je snel weer wat beter gaat voelen. Heel veel sterkte en blijf er voor gaan hoor!
  Knuf Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Frieke wat een ellende met de laatste loodjes.Hou je moed goed vast en we slepen je er in gedachte met zijn allen door.
  Een hele dikke knuffel van Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Frieke,

  naar hoor dat je er zo ziek van bent, gelukkig ben je er bijna en kan je op adem komen en vooruit kijken naar de dag dat je pijnvrij bent maar vooral genezen, denk aan je troel

  Knuf Annie

  BeantwoordenVerwijderen