.

.

woensdag 7 mei 2008

tassen en nog eens tassen....

Het wordt vandaag een drukke dag.. nouja druk.. ik moet naar de markt, Evelien komt, CZ bellen, Ria bellen, de rest van de administratie opruimen.. en dan is de dag alweer om.. of ik moet keihard aan de slag gaan... tja.. dat is een optie, maar geen goede denk ik.. Ik heb net even wat gesport op de trilplaat.. en ben best wel moe.. sommige oefeningen kan ik niet.. maar die laat ik dan gewoon achterwege..
Het voelt wel goed.. en dat is prima.. ik heb nu een lekkere tas thee:)

Gisteren fysio gehad... niet in getapt en hoera.. ik heb er geen last van momenteel.. die pijn in mijn pols is dus nog echt zenuwpijn...nouja die andere plekken zijn ook nog actief aanwezig.. Lyrica helpt wel, maar soms ook niet..
maar ik moet er niet aan denken er mee te stoppen... Ik wilde eigenlijk een kous als steun, maar die willen ze niet aanmeten.... Yolanda, de drainage specialist, 4 jaar op geleerd, vindt het een goed plan... maar door de telefoon word ik door een telefoonmuts van de fima Bosman afgewimpeld.. ik niet flauw en uiteindelijk kreeg ik iemand anders... jammer genoeg voor die muts had ze de lijn open laten staan en ik kon haar weinig respectvol verhaal aan haar collega horen....over iemand die het beter wist, die haar niet geloofde en of haar collega niet even met mij wilde praten... nou hier heb ik dus geen ene malle moer aan.. ik heb er eerlijk gezegd ook geen zin in.. ik verzin wel wat anders zodat ik steun krijg als ik wil autorijden.. want daar gaat het mij om..

Mijn zoektocht naar een leuke betaalbare tas heb ik momenteel opgegeven.. ik heb een oude touwtas tevoorschijn gehaald en die voldoet wel... o leuke tassen zat.. maar ik wil toch nog geen meer dan 100 euro uitgeven voor een zomertas die na één zomer weg kan..

prettige dag


1 opmerking:

  1. Wat een theemuts zeg, maar ja die heb je nu eenmaal. Ik kan je wel Hans zijn spatader kous aanbieden hahahahaha maar die zal niet passen denk ik.Hans is trouwens ook werken. Doe Evelien de groeten enne nou niet overdrijven ineens hé, pak ook een time-out als je moe wordt. Knuf: Trudie

    BeantwoordenVerwijderen