.

.

dinsdag 6 mei 2008

silver lining

Vandaag is Tonny weer werken... wat een rust:) ik bedoel het helemaal niet onaardig hoor, maar soms is het fijn om gewoon even alleen te zijn.:)

Ik heb zelf geprobeerd dingen te doen, maar dat valt echt niet mee.. die pols hè..
en die zenuwpijn.. hij steekt toch steeds weer de kop op....Er zijn nog zoveel dingen die ik moet doen...en steeds uitgesteld heb.. het zal toch echt moeten gebeuren.. even één dag in de administratie duiken en het is klaar.. en meer van dat soort..als vandaag cz niets van zich heeft laten horen, ga ik daar ook maar weer eens achter aan...het is opvallend hoeveel fouten/missers er gemaakt worden.

Vanmiddag mag ik voor de verandering weer eens naar de fysio... ik heb elke keer weer hoop dat het werkt: toe nu toe alleen tegendraads.. dat inpakken dan.. maar ik heb er wel steun aan.. dat is dubbel... misschien dat Yolanda een kous kan aanmeten die ik zelf uit, maar belangrijker nog, weer aan kan doen... dan kan ik tenminste auto rijden....denk ik:)

We hebben trouwens rolluiken besteld voor voor en keukenraam zijkant.. de oude zonwering krijg ik alleen niet meer omlaag en omhoog... die rolluiken gaan met een motortje...

Ik ga er overigens niet van uit dat deze arm en pijn blijvend is... ben daar gek.. zo iets kan ik echt niet gebruiken..

Oja Tonny heeft de bramen achter opgebonden... hij is er nu rekken aan het neer zetten: we gaan er kippen in jagen... op dat stuk achter en zijachter van de tuin wordt alles wat je zet overwoekerd door onkruid..zevenblad, brandnetel, dovenetel, stinkende gouwe.... noem maar op... dus nu de ultieme tuinopruimers er maar in... die woelen alles zo om dat na een paar weken de hele boel kaal is..

En wij hebben en eieren en een kipfiletje... ja ik kan dat allebei van eigen kippen eten.. waarom niet... het zijn geen huisdieren zoals een kat..


2 opmerkingen:

 1. Zo gaat´ie goed, ben trots op je!
  De mooiste dagen van de lente zij de dagen die we zelf toevoegen, leuk die kippen!!!! Knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. he meidje.. dank je wel en ook voor de kaart...die steuntjes van jou en Hans zijn goud waard voor mij..
  grts
  frieke

  BeantwoordenVerwijderen