.

.

woensdag 26 maart 2008

teamdag obs Nieuwenrooy


dinsdag 25 maart

Het was koud buiten, maar verwarmend om met het hele team op sjouw te zijn. Toos haalde me op.Eerst zijn we naar Ammerzoden geweest om van ieder een kleurenanalyse te laten maken. Het was wel opvallend dat ons hele team goed uitkwam bij de mode kleur van het moment: paars...
Daarna zijn we naar den Bosch getrokken om Bossche Bollen te eten bij bakkertje de Groot. Niet voor mij: ik houd niet van slagroom. Dus ik had een lekker aardbeienvlaatje. En vervolgens hebben we weer en wind getrotseerd om een begeleide wandeling door het Paleiskwartier van '-Hertogenbosch te maken. Dat is een aanrader, zeker met gids, omdat er zulke architectonische hoogstandjes staan. Daar loop je voorbij als je niet bewust kijkt. Het Stedelijk Museum viel me wat tegen. De tentoonstelling Multitasking was niet 'my cup of tea'.
Vervolgens zijn we terugelopen naar de Brede Haven om bij de Eeterij wat te gaan eten. Heel gezellig, wat langdurend soms, wel lekker maar niet echt bijzonder. De salade met 3 kazen als voorgerecht was prima in orde, maar het hoofdgerecht was wat minder. Ik had een varkenshaasje carabonara waarvan de saus duidelijk te ver was ingekookt. Dat maakte hem overdadig aanwezig. Maar het gezelschap maakte alles goed.
Toch was ik blij dat Mieke me thuis bracht.Ik was moe, meer dan moe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten