.

.

vrijdag 27 december 2013

Gemijmer over eten enzo en een Secret Santa

De kerstdagen zijn over, en vanochtend liep ik al de ballen uit de boom.. zou dat een teken zijn? Mmmmmm... ik heb alleen nog geen zin om hem op te ruimen, net zo min als alle andere kerstornamenten. Toch kunnen sommige gewoon blijven hangen.. zoals mijn sneeuwmankrans bijvoorbeeld. Die heeft meer met winter dan met kerst te maken. En de boeddha kandelaars kunnen ook blijven staan.

Inmiddels ben ik bezig met restjes op aan het maken... Een stukje chocolade hier, een glaasje rood daar, wat glühwein en een restje wit....maar niet allemaal achter en door elkaar... dan sta ik op mijn kop:)... gelukkig heb ik nog wat nootjes en wat toastjes, een stukje gevuld ei, likkepot.

De restanten geitenkaas zijn verhuisd, maar ik heb nog feta....en vandaag eten we wat we eerste kerstdag ook hadden: geroerbakte asperges met kip en heksenmix. Gelukkig zijn de overgebleven onderdelen van de gourmet van gisteren ook richting Kaathoven gegaan. En nog wat meer diepvriesdochters en kastdochters hebben hun weg die richting gevonden.

En morgen gaan we gewoon aan de filosoof....ik hoef alleen gehakt en champignons te halen...gelukkig...ik kan even boodschappen gaan doen.. eindelijk weer buiten:)


Allemaal fijne "Na-de-Kerst-en-voor-Oud-en-Nieuw-dagen"  korter gezegd "Tussendagen"


Op de valreep van dit blogje ging de bel... en wie stond er aan de deur: de postbode met een Secret Santa pakje... Snel uitgepakt en Oh's en ah's geroepen...foto's gemaakt en verder rest me alleen maar om te zeggen:

Dankjewel Secret Santa Lotte
Je hebt je pakje met liefde ingepakt dat is helemaal duidelijk. En alle goede gaven komen goed van pas:


  • een verwenpakket
  • een smulpakket
  • een speciaal plekje in je hart pakket


2 opmerkingen:

  1. Ja altijd rare dagen! Wij hadden ook zoveel in huis en zonder visite hou je dan veel over. Vandaag restje peertjes met rollade en gebakken potatoes. Wat een mooi pakje van Secret Santa! XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ga blij zijn dat de dagen voorbij zijn ! Alles wat ge wenst in 2014 !

    BeantwoordenVerwijderen