.

.

maandag 23 april 2012

Dippen met een klaartje

Ik heb vandaag echt zo'n laat - maar - dag . Je kent ze wel: er komt nauwelijks iets uit je handen.. oja, plannen zat en je weet dat bepaalde dingen gewoon moeten gebeuren, ... maar het komt er niet van. Zelfs in lezen/luisteren heb ik geen zin.

Vannacht dus weer niet geslapen ondanks een slaappil. Die maakt me vanochtend dus extra gammel. Verder groeit mij oedeem arm tegen de klippen op. Niets schijnt te helpen. Hij doet alleen zeer. En ik kan hem niet eens meer goed optillen: hij is zo zwaar!!!

Ik schreef net ergens een heel negatief berichtje met allemaal "niet" in de tekst. Dat wil ik hier verwijden. Daarom zoek ik naar alternatieven... alleen dat is niet echt gemakkelijk....

De koffie is alweer koud,  ik heb het zelf koud. Misschien is een vest wel de oplossing... of wacht eens mijn omslagdoek.. daar kan ik zo bij. Ik heb net ook mijn fysio afgebeld... ik krijg hier al moeilijk mijn ene voet voor de andere. Laat staan dat ik dat in een sportieve setting kan doen. Op maandag staat altijd het oefenen van mijn beenspieren op het programma. Alleen als ik nu ga, heeft dat geen enkele zin. Dan slaan de toestellen niet eens aan:)

Het is echt niet allemaal kommer en kwel hoor. De zon doet zijn best, vogels fluiten en de aangeschafte plantjes staan in hun potten. De potten moeten wel nog op hun plek gezet worden... de meeste althans...


De kleine blauwe hortensia's staan achter op de tafel, de fuchsia's hangen in hun potten en de wat grotere witte hortensia staat te pronken op de kleine tafel onder het keukenraam







En mijn klaartje... wat denken jullie van deze uitbundig bloeiende dotters? Daar moet je toch wel vrolijk van worden. Al schreeuwt je hele lijf om onderdompeling in een dip.

7 opmerkingen:

 1. Soms heb je van die dagen....somber, alles lijkt somber, het weer, de theepot, je huis, je lijf, je ziel. Sterkte meiske, je komt er wel weer. XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier wordt in ieder gaval alleen maar in positieve termen aan je gedacht. Ik til je arm virtueel op en ondersteun hem, voel je wel?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allemaal mooie planten in je tuin, daar kan ik zo van genieten.
  En als alles tegen zit, al ben je nog zo positief bezig, mag je best eens een ontzettend mopperlog neerpoten, over een arm die niet wil, over zo vreselijk ontzettend moe zijn of over wat je dan ook maar dwars zit. Een mens kan niet altijd maar alleen de goede kanten zien.
  Met wat geestelijke steun kom je er weer bovenop, maar mopperen zo af en toe mag best.Dus ik wens je maar sterkte toe, je komt wel weer omhoog uit je dipje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je bent een kanjer! Zo, dat mag gezegd worden!! ;-) *knuffel*

  BeantwoordenVerwijderen
 5. He gats, wat vervelend zeg. het is ook moeilijk om een beetje blij te blijven als je lijf je zo in de steek laat. Sterkte hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. sluit me aan bij Haba,
  niets lucht zo op als af en toe een mopperlog:)

  ik hoop dat de zon je snel vindt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. o en koffie drink ik meestal zwart met suiker,
  maar ik wil best een keer meedoen met melk,
  als het tenminste koffiemelk mag zijn:)

  BeantwoordenVerwijderen