.

.

vrijdag 11 februari 2011

go girl go

ja, ik weet het: mij blog stiltes lijken steeds langer te worden. Dit heeft vooral te maken met het zoeken van mijn weg in mijn leven. Ik kan niet met mijn draakje werken als Tony in de buurt is. Hij vraagt dan elke keer wat? Wat zeg je? En dan leg ik hem uit dat ik met mijn draakje spreek, oja zegt hij dan, maar 2 min later vraagt hij weer wat ik zeg. Dat werkt dus allemaal niet.

Gelukkig is hij nu weer aan het werk. Nadat hij mij uit bed geholpen heeft, en als ik aangekleed beneden ben, dan pas gaat hij naar zijn werk. Dat is om een uur of 10 en hij is om 2:00 al weer terug. Maar het geeft wel mij mooi wat tijd voor mij zelf.

Momenteel is hij met Janneke naar Arnhem. Daar heeft zij een gesprek over inwendige bestraling. De behandeling komt nu gelukkig steeds dichter bij. Er was op de laatste MRI nog een uitzaaiing ontdekt in een lymfe knoop.

Ik zit te wachten op mijn drainage therapeut. Die komt over een half uur.

Vorige week had ik het plan om mijn medicijnen af te bouwen. Maar dat is me niet gelukt. Na drie dagen ben ik niet terug naar mijn oude inname. Hier voel ik me toch een stuk beter bij. Daarbij naast mijn methadon slik ik ook nog dyclofinac. Zeker als de pijn te veel wordt. Dat helpt bijna meteen.

Waar ik me een beetje zorgen over maak, is mijn temperatuur. Ik schommelt tussen de 35.2 en 36.4 Dat vind ik laag. Maar mijn huisarts kan daar niets aan doen, ik heb wel bloedarmoede maar dat is te weinig. Ik heb de hele dag warme en koude rillingen maar ook hier kan mijn huisarts, zegt hij. en ik hoef me er geen zorgen over te maken. Jammer genoeg doe ik dat toch. Ik ben eigenwijs.

Ik denk dat ik maar een kopje koffie gaan nemen en wat rekening ga betalen: dat houdt nooit op!

Mijn klaartje: afgelopen zaterdag kreeg ik van Tony een mooie bos rozen: ze staan nu nog!

7 opmerkingen:

 1. Toch blij je meer en meer te horen , maar doe het rustig aan! En Tony is een man van Goud!

  Prettig weekeind meisie !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk die rozen...
  en oh oh, ik heb zo te doen met janneke (en ook met jou hoor, maar even wat meer herkenning bij janneke! inwendige bestraling... brrr, herbelevingen... krijgt ze geen chemo als er toch ook uitzaaiingen gevonden zijn?! niet leuk, maar wel effectief! wat is het toch een kloteziekte hé! wens haar maar veel sterkte, en voor jou ook natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jawel ze gaat over 2 weken met zowel, bestraling, inwendige bestraling en chemo beginnen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sterkte! Voor jou en voor Janneke en voor jullie geliefden. Ik ben ook blij dat je iedere keer toch even laat weten hoe het er mee gaat.
  Liefs!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En alweer een hobbel te nemen! Sterkte Jannes, je zult het zeker nodig hebben. Ik ken dat met die lage temperatuur en rillingen Klaar, vreemd is dat toch. We moeten gewoon door al moet je telkens wel wat inleveren. Dat doen we dus want wij zijn sterke meisjes(meestal toch?)XXXXX

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had op beter nieuws gehoopt hier....

  Maar het is zoals het is. Ik haal diep adem en ik leer van jou. Mebns, wat ben jij bizar sterk met al je lichaamlijke zwakheden.

  Mag ik deze sterke vrouw virtueel een knuffel geven: ik hoop zo wat extra sterkte toe te wuiven...

  Op afstand blijf ik meeleven, dat is nooit veranderd...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hallo meis,sorry een tijd geleden maar jullie zijn niet uit me gedachten weggeweest.Maar hier gaat het ook niet zoals het moet.

  Ik las dat Janneke chemo en bestralingen krijgt dat word nog heel heftig voor jullie allemaal.

  Weten ze bij jou nu waar de pijn wegkomt meis? want het is tien keer niks natuurlijk allemaal en het komt wel op jullie bordje terecht. Ik zal draakje ook nog even op me nieuwe pc instaleren, heb hem wel nodig anders red ik het niet allemaal.

  Dikke kus

  BeantwoordenVerwijderen