.

.

woensdag 8 december 2010

koud hè....

Het is weer nog maar één nachtje slapen. Maar ik moet zeggen dat deze weken snel zijn gegaan. Natuurlijk ook omdat het nieuws van Janneke kregen: als het goed is, krijgt zij vandaag te horen hoe het verder gaat.

Ondertussen ben ik bezig mijn Secret Santa pakje in orde te maken. Dat valt niet mee: ik heb maar heel summiere inlichtingen gekregen. En een web log waar al meer dan drie jaar niet aan gewerkt is. Dus ik heb besloten maar wat te doen en een pakje te maken welke ik ook gezellig vind om te ontvangen.

Hoewel ik hoopte dat het anders zou zijn, slik ik nog steeds morfine. Ja, ik heb het geprobeerd zonder……… Zo eigenwijs ben ik wel. Maar ik kreeg mijn trekken thuis. Behoorlijk! Met als gevolg dat ik weer netjes aan mijn pijnstillers zit.

Ik wilde dat ik weer fietsen kon, en durfde. Dat zou mij toch weer meer vrijheid geven. En eigenlijk zou ik willen autorijden, maar ik weet in mijn hart dat mijn concentratie niet voldoende is.

Trudie, ik heb gisteren van Annie een stel lesjes van DST gekregen die ik kwijt was. Maar daar zat Dee  's witte poezenles niet bij. Ook kan ik nergens meer de tag vinden. Heb jij misschien nog wat over en bewaard. Ik snap eerlijk niet waar het gebleven is.
Update: nou ik moet ook nodig naar de oogarts om beter te kijken.....ik heb hem dus wel!

Ja, ik ben heel voorzichtig wat aan het spelen met PSP ja, en het lukt! Van al tijd maar lezen, word ik mega duf. Dus ik heb heel lang liggen pielen voordat  ik PSP er weer op had. Op de een of andere manier wilde hij niet meer pakken. Maar uiteindelijk is het gelukt. Ik kan ook 13 er opzetten, maar ik vind dat nog steeds  een traag programma dat te veel dingen laadt, waar ik toch niks meedoen. Ik heb aan de functies van PSP 10 meer dan genoeg.

Ik heb heel veel last van de postbezorgersstaking. Er wordt geen luisteren boeken meer afgeleverd. Niet dat ik niks te lezen heb, maar ik had me echt verheugd op een paar boeken. En dat duurt nu langer. Anders heb ik ze binnen vijf dagen, nu is het bijna twee weken met de weekenden er tussen.

Als jullie zin en tijd hebben kom dan eens kijken op www.HappyPsp.nl  dit is een forum wat pas in de lucht is. En ik post mijn luisterboeken op www.unholyghost.org   en dat is erg leuk om te doen. En net zo anoniem als je zelf wil.

Aan de uitkomst van morgen hangt heel veel af. Maar ik wil toch 92 worden! Wel in goede gezondheid! Maar ik heb krachten aan het werk: er wordt voor ons gebeden. En daar ben ik heel dankbaar voor.


2 opmerkingen:

 1. Hallo Frieke,

  Ik vind het fijn om te lezen dat je toch weer probeert met dingen bezig te zijn en dat het dan ook lukt!

  Heel veel sterkte met de laatste loodjes van het lijdzaam afwachten.
  Ik duim voor goed nieuws!

  Groetjes,
  Guardiana

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je weer voorzichtig begint! Ik nog altijd niet,maar wie weet! Ik was ff een 4 daagjes weg, ff relaxen na al dat gedoe. Snel ff je blog van morgen lezen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen