.

.

woensdag 10 november 2010

ziekenhuis.......

Daar ben ik weer. Gisteren op gesprek bij Knibbeler.. zij was behoorlijk nijdig als ik het zo kan zeggen. Ze baalt er gruwelijk van dat afspraken die zijn gemaakt niet doorgaan. Natuurlijk mag ze niet uit de school klappen maar  haar gezicht zei genoeg.Bloedbeeld gaf verder geen bijzonderheden. Het HB gehalte was nu 7.2.. niet dat ik het zie, maar het zal wel goed zijn.
Afspraak: zij zou me 's middags terugbellen met het bericht voor een open biopsie ( operatief dus).En ja hoor deze]belde terug, Als de secretaresse van Benninck niet binnen deze week van zich liet horen, dan moest ik Knibbeler weer terugbellen.."het had nu lang genoeg geduurd" Binnen een uur had ik orthopedie aan de lijn voor een afspraak met de anesthesist. Op de 16de om half 9.Nee het kom op geen andere tijd, hij zat al vol.

En vandaag kreeg ik een telefoontje van Opname dat ik de 17de gepland stond voor een operatie. Hoe laat ik me moest melden hoorde ik de 16de... Wel raar als ik gepland sta, zei ik nog...nee werd er geantwoord, deze operatie kwam er tussen door.

Ach laat ik er maar geen gedachten aan geven. Dat is het niet waard en verdient zeker geen schoonheidsprijs dit staaltje van communicatie tussen verschillen disciplines...

Eigenlijk heb ik verder bitter weinig te melden.. alleen dat ik braaf mijn pillen slik....nou ja braaf...de paracetamol laat ik er vandaag na aandringen van Knibbeler af. Had ik al af en toe gedaan. Volgens haar stop dat mijn gezweet.Ik hoop het zo... ik zit er nu altijd klammig bij...en dat is niet leuk vertellen mijn spieren me vooral....

Maar goed... omdat ik niet leuks te vertellen hebben, en ook niet iets minder leuks,,,stop ik maar weer met schrijven.. Tot de volgende keer.

Oja mijn klaartje: de leuke kaart die ik kreeg van Anneke, Greet en Ineke...we spreken elkaar weer vlug


grts

fije dag allen, Frieke

4 opmerkingen:

 1. Eigenlijk hebt ge het gevoel als bij een garage , wanneer kunnen we je repareren of niet !
  In een hospitaal ben je een nummer , meer niet !
  prettig weekeinde dan toch Frieke !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sjemig, je zit weer midden in de medische mallenmolen zie ik. En dan worden er ook nog fouten gemaakt. Bah.
  Sterkte hoor, met alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben ook net weer terug uit ziekenhuis,viel wel mee. Nog 2 afspraken te gaan voorlopig. Wat is het toch een janboel in die ziekenhuizen, je gaat er al gespannen heen en dan dat gezeik. Ik ging laatst voor mijn po gesprek wat denk je dat de arts zei? Wanneer heeft de operatie plaats gevonden, dan breekt toch je klomp! Ik hoop dat het nu allemaal voor jou eens een beetje normaal gaat. Fijn dat je hb goed is, is ook belangrijk hoor! Sterkte meiske XXX.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hopelijk weten ze dan ook snel hoe en wat zodat je van de onzekerheid af bent. Wel fijn trouwens dan Knibbel meteen actie ondernam want het is ook helemaal geen stijl zeg.

  BeantwoordenVerwijderen