.

.

zaterdag 30 oktober 2010

....... goed is leven Het

het komt zo het komt, of gaat of het gaat....na ruim een week weer thuis te zijn, merk ik wat een afgeknot leven ik nu heb. Ik dek de bedden op, ik haal de was bij elkaar, ik douche me en kleed me aan. Dit alles in minder dan een half uur.

Dan ga ik naar beneden, zet theewater op en schenk me zelf een glas sinaasappelsap. Ik heb namelijk een mofinepleister op, en die is wat minder goed voor de stoelgang.Vervolgens maak ik een klein ontbijtje en ga aan de tafel zitten om het te eten. Ik kijk of de bak van de katten verschoond moet worden, en of dat ze eten en drinken genoeg hebben. Meestal is alles goed...,heeft mijn man dat allang gedaan. Ik wil dus maar zeggen: in een klein uurtje ben ik aangekleed, zit ik met een kopje thee de krant te lezen terwijl wat ik in de ochtend wilde doen, klaar is. En dit gaat zo elke ochtend door....Saai hè..

Kon ik 2 weken geleden me wel met internet vermaken, dat is nu echt hopeloos. 9 van de 10 keer val ik gewoon in een doezel. Ik schiet dan weer met een schok wakker. Dit zal allemaal overgaan als ik afgekickt ben ..hahaha

Lezen uit een boek, een krant, een tijdschrift blijft hopeloos. Ik vermaak me dus maar met een luisterboek, volgens mij heb ik die ik nu luister al 3 keer in verschillende volgorde gehoord...ach.. de tijd gaat zo ook voorbij... vaak heb ik een telefoontje of een bezoekje van iemand. Het blijft wel kort allemaal...maar gelukkig heeft iedereen begrip daarvoor.


Inmiddels is de rest van de scan en biopsie ook bekend.....gewoon via de post plus nog een afspraak. Ik ben  op vrijdagmiddag de 5de november uitgenodigd om me om 13.00 te melden. En wel op het GZG, midden in de stad....vreselijk maar goed het is niet anders, Het Carolus heeft die faciliteiten niet.

En dan die afspraak van Knibbeler op de 16de. Dan is de uitslag er. En mijn klaartje van vandaag: zelfs Mau (onze siamees) "helpt"met opruimen. Nadat ze vanochtend een paar keer van mijn schoot is weggezet, dacht ze: kom ik probeer iets anders. En wat gaat ze doen... ze maakt haar eigen vloer en mand schoon waar ze vannacht denk ik gekotst heeft. En netjes hoor....enne natuurlijk mocht ze daarna wel even op schoot.... het is toch zo'n lieve poes

1 opmerking:

 1. De kat spint op volle kracht
  en stampvoet op mijn dijen,
  hij kan zo heerlijk vrijen,
  hij is zo heerlijk zacht.
  Zachtjes kroel ik door zijn vacht,
  hij tolt genotvol op zijn rug,
  ik geef hem dat vertrouwen terug. :)

  BeantwoordenVerwijderen