.

.

dinsdag 1 juni 2010

knock out?

Na heel veel moeite heb ik gisteren uiteindelijk mijn draakje kunnen installeren op de nieuwe laptop. Wel met behulp van de klantenservice van Nuance. Maar daar zitten die mensen voor.
Gelukkig is het allemaal opgelost en kan ik hier mijn draakje gebruikten. Weliswaar met een andere microfoon, want mijn oorspronkelijke is leeg. Die ligt nu aan de oplader.

Het is vandaag dinsdag, mijn hulp is er. Ik ben blij dat ze er is. Want ik heb sinds ik het ziekenhuis kwam helemaal niets gedaan in huis.En het is een klein puinpoedertje hier...

Potverdikke, het lijkt wel of ik een kaakslag heb gehad. Toch maar nog een paracetamol. Want pijn is niet fijn nu..integendeel.
Morgen kijk ik wel verder en klaag ik wel verder tegen de chirurg. Om kwart voor 12 heb ik een afspraak staan.

Het is wel wennen hoor deze nieuwe lap...met geluid, met knoppen maar ook met toetsenbord. Je moet de letters net iets dieper indrukken dan van bij de Acer. Of in ieder geval: ik heb dat gevoel. En ja ik ben nu weer aan het tikken, want mijn hulp is in de kamer bezig. En dat gaat niet samen: zij werken en ik praten tegen mijn lappie.

Trudie en Tricky dankjewel voor jullie kaarten... ik ben zoals altijd er erg blij mee...maar ik ben ook blij met al jullie reacties hier. bedankt mensen!


verder heb ik niet veel te melden.. behalve dat ik mijn dagen slapend doorbreng.. en heel gek: etend.....niet snoepend, maar echt etend... ik ben misselijk van de honger, maar word ook misselijk als ik eet... dus ik heb die knop omgedraaid vandaag. Alleen nog eten op gezette tijden......dat zal mijn gewicht ook wel weer ten goede komen...

allemaal een fijne dag.. en jawel: ik heb een klaartje: vanochtend zag ik een merel met een bek zo vol wormen...hij vloog weg toen ik buiten kwam... er is dus nog steeds leven!!

grts

8 opmerkingen:

 1. dag Frieke....fff een zwaaiertje van mij.
  Novie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh mijn verontschuldigingen Frieke , Ollie dacht dat je op vakantie was.Mag Ollie je van harte beterschap wensen en doe het rustig aan meiske !


  Een dikke dikke boom van een knuffel

  Ollie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een puinpoedertje, da's wel een heel eufemistisch woord voor de rommel die ik hier in huis heb, hihi!

  en graag gedaan hoor, dat kaartje!
  en dat gevoel van eten tegen de misselijkheid maar anderzijds ook misselijk worden van eten, dat ken ik zelf ook!!!

  rust nog maar lekker veel en goed, en laat je maar helpen door je hulp...
  hoop dat de pijn snel overgaat!
  knuffel
  trikcy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je draakje erop staat. Gelukkig hulp vandaag, dat scheelt weer ff. Sterkte meiske met de pijn, hoop dat het snel mindert! Knuffles!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ga morgen voor je duimen, heel veel succes!
  groet,
  Coralie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik lees al tijden lurkend mee, maar wilde je nu toch even laten weten dat ik je zo ontzettend bewonder! Ik heb respect voor je! Hoe je omgaat met je ziekte, tegenslag of wat dan ook... mij laat je er elke keer weer over verbazen! Ga zo door!
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi meis, Fijn dat draakje er weer op staat, want ja dat is voor je toch makkelijker.

  En als het goed is is je huisje weer schoon, lekker he als de hulp geweest is.

  Wens je vandaag heel veel sterkte en kom je met een goede uitslag thuis.

  BeantwoordenVerwijderen