.

.

woensdag 3 maart 2010

Wie durft...

Hieronder staat voor degene die echt durven een transcript van een stukje op mijn memorecorder.Het is de allereerste keer geweest dat ik dit heb gebruikt. Zoals jullie zien, is het geen onverdeeld succes. Ik heb zeker 10 jaar de tijd om hier aan te werken. Het zal te maken hebben met de wijze waarop ik zinnen uitspreek… en ik merk dat ik ook punten en andere leestekens moet uitspreken.

Dus wie durft, waagt zich aan onderstaand stukje. Ieder ander slaat het maar over.Hoe lang Maar aan de andere dingen die we zullen ons heel erg, maar ik heb meteen aan de man gevraagd waren nog andere zal kunnen omhoog kijk eens rond te zorgen alle rust zo'n dr. E. slechts een derde van alle ouders erin slaagt op de vluchtheuvel op de heuvel verkeersdrempels en dan heb ik als een van de moeders durven: donderdag 9 mei door agenten van de oude telefoonnummers kon duren vandaag gelukkig mee naar hotel en we hebben hier wel een naam en van een man en een Van onze welvaart Voor anderen en visuele verkeer krijg ik kan er dan 100 geeft wel waarom ze geven een zomerhuis van ieder geval ik kan er van een stagnatie in de rest in Sri Lanka en ga vandaag in fusies dag Annelies alsnog ingang van het seizoen en ik weten of hun loon slaagt er schoot hij diverse delen van Fokker heeft zich gelukkig samenwerken met andere en vaak ook bekende figuren bekende gezichten van Acer en ook naar een land nagegaan evaluatie gisteren in : zelf naar de markt samenvielen omdat die zijn aangemerkt als een van de dochters is ook hele huis door en ze heel snel waaraan) dan zal er sinds gisteren heb ik ook hier is de computer een zogezegd een memorecorder ik gebruik deze memorecorder onderzocht is en dat ga ik dus weer gewoon praten praten tegen hun vogels uit de stenen gevallen maar gewoon praten en ik ben nu op mijn draakje dat gaat over dat is voor mij een groot's massagraf maakt er geen nakijken van de kerk bijna 5 min 19 € 15 zelfs een vertraagd heb ik 5 min op 5 min voor het slot van zeker voor diens ik houd van dit extraatje heb ik nog niet helemaal in Utrecht eerlijk gezegd stellen handleiding bij jaar lichamelijk opnemen en affiches en dat kan helpenWat ik wilde vertellen, is het volgende: gisteren waren de gemeentewerkers bezig met het planten van een boom. Ze hadden er immers drie weggehaald. Deze boom kwam midden in de groenstrook te staan voor ons huis en dat van onze buren. Ik heb aan de gemeentewerkers gevraagd wat er op de hoek zou komen. Daar was immers ook een boom verdwenen. De gemeentewerkers rechtten hun rug, trokken hun broekrand wat omhoog, spuwden op de grond en keken naar de door mij aangewezen plek. "O, daar ligt wit zand in, dus dat wordt betegeld." Als ik dan zeg dat ik dat liever niet heb, wordt mij een telefoonnummer en een naam gegeven.
Vanochtend heb ik de gemeente gebeld en kreeg als antwoord dat dat een fout was, dat witte zand. De beplanting komt net zover als dat hij oorspronkelijk was. Kijk, en dat is precies het antwoord dat ik wilde horen.

Evelien is vanochtend naar de markt geweest en heeft voor brood en kip gezorgd. Ze is nu weer naar huis, en ik ga een beetje lezen. Ik luisterlees "Tokio" van Mo Hayder. Een spannend boek.

Allemaal een hele fijne dag en natuurlijk heb ik een klaartje: het resultaat van mijn telefoontje naar de gemeente. Hier ben ik echt blij mee.


4 opmerkingen:

 1. Jeetje lijkt wel een code, ik waag me er niet aan hoor, lol! Fijn dat je response kreeg van de gemeente, meestal gooien ze maar wat neer. En je moet er wel tegenaan kijken hé. Nou meidje, lees lekker door, ik kom net van de tandarts, dus ff een bakkie thee nu. Knufferdeknuf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat leest dat vreemd zeg, ik kan er geen touw aan vastknopen als je het er niet onder had getikt gelukkig maar dat er weer een boom komt stenen liggen er zat en we hebbben zuurstof nodig,

  Knuf, Anie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. inderdaad bijna onleesbaar FRieke.
  maar ik wens je veel plezier met je luisterboek.

  Novie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad kan ik het ook zo niet begrijpen. Hoe het werkt weet ik niet. gelukkig legde je het uit.

  BeantwoordenVerwijderen