.

.

woensdag 16 december 2009

Kerstkaarten

Snappen jullie het? dan zal ik het ook proberen....Hoe inspannend kan kerstkaarten schrijven zijn? Ik heb bijna alle adressen in een bestand staan, ik heb voldoende kaarten in huis (gisteren gehaald), nog wat oude decemberzegels, etiketten gedrukt en vooruit "kaarten schrijven".... niks geen inspanning zou ik denken. En toch barst ik momenteel van de hoofdpijn. Zomaar...zou het toch meer concentratie vergen dan een logje schrijven?Ik kan me dat haast niet voorstellen. Hoewel... hier praat (of tik) ik een eind weg. Af en toe een punt. Dat is ademhalen:)..

Maar goed dat ik er bijna klaar me ben, met die kaarten.. ik mis nog het adres van een nichtje en het adres van Janneke in Zweden....Verder zijn alle kaarten in de envelop..onee.. ik ben de buren nog vergeten... maar die hoef ik alleen maar rond te brengen...Het gaat me om de postzegel kaarten momenteel.....en dat zijn er nog 8 waar ik geen zegel op heb...zo inmiddels heb ik ook het adres van het nichtje...en ik was weer afgeleid van dit logje. Ik heb wat staan kopiëren: breuken! Dat ga ik vanmiddag doen, nouja .. ik....

Mijn kopje koffie is ondertussen koud geworden. Gewoon niet meer aan gedacht. Nouja... koude koffie is ook drinkbaar....

Wil er iemand nog een kaartje van mij van wie ik het adres niet heb? geef me dan even een mailtje op mijn gmailadres dat aan dit blog gekoppeld staat:
clair1991.enzo@gmail.com

allemaal een fijne dag
en mijn klaartje: we hebben de kerststal gevonden!

grts

3 opmerkingen:

 1. Ik ben zelf héél slecht in kaarten schrijven in het algemeen, vaak kom ik niet verder dan Zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar. Ik vind het echt leuk om gepersonaliseerde kaarten te ontvangen, maar ik kan het zelf niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, ik voel me zeeeer vereerd dat je me eem kaartje wil sturen. Ik mail het adres zo even....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahaha wat ben je toch ook een frietige friki!
  Heb je nu al hoofdpijn van de kaarten die je voor je hebt liggen, doe je hier een oproep voor nog méér kaarten!

  Heb je een calvinistische opvoeding gehad, meissie?

  BeantwoordenVerwijderen