.

.

donderdag 19 november 2009

weer online


Zo, ik ben er weer. Hoe lang het duurt, is nog de vraag, maar is nu al een uur in de lucht. Wie? Mijn internet! En mijn telefoon! Dat is een mens omhand als hij deze twee dingen mist. Ongelofelijk! Vanaf zaterdag heb ik al op en af Internet en telefoon. Gisteren heb ik ten einde raad de klantenservice gebeld. Mobiel ...!En je schetst mijn verbazing toen ik gelijk aan de beurt was. Er werd mij een monteur beloofd voor vandaag. Tussen acht uur 's morgens en één uur 's middags. Dus ik was vanochtend al vroeg op. Vroeger kon ik eigenlijk meer aan dan momenteel. Ik ben uitgeput moe! De vele gebeurtenissen van afgelopen dagen, hebben hun tol geëist.

Het bij elkaar zoeken van alle papieren nodig voor de WIA aanvraag, het voeren van gesprekken met Annelies, een ingelast bezoek aan de Arbo Arts, maar ook even snel met Janneke naar het ziekenhuis, het halen van de griepprik, het ondersteunen van Evelien, het helpen van mijn moeder bij haar aanstaande verhuizing. ... en vergeet niet de barbecue en de nasleep daarvan.

Ondertussen is de Sint weer in het land. Onder mijn televisiekast, bij gebrek aan een kachel, staan twee kleine schoentjes. Er zaten twee mandarijnen in, voor het paard van Sinterklaas. Maar eentje heeft Jaimey toch maar zelf opgegeten. Sinterklaas had genoeg aan één. Hij komt vanmiddag zijn schoentjes leeghalen. Nu vraag ik me eigenlijk af: wat is er gebeurd met één schoentje zetten ... waarom moeten het twee zijn.....?

Ik ben eigenlijk te moe om te reageren op alle reacties. Wel wil ik Trudie even bedanken voor haar kaart. Wat een leuke foto van jou en Fenna . Ik denk dat ik een poosje op de bank gaan liggen. Ook al is het nog voor 10 uur.

Mijn klaartje voor vandaag: ik was verrast door het kaartje van Barbera, en natuurlijk heb ik het kunnen lezen.

Allemaal fijne dag!


ps toch maar even alle spel- en taalbeheersingsfouten eruit gehaald.. het staat zo slordig.....

5 opmerkingen:

 1. Ja wat mis je het dan he, als je ineens geen internet en foon hebt? Het is zo vanzelfsprekend dat het gewoon werkt! Je hebt een druk programma meidje, kom maar ff bij hoor op de bank. Ik heb ook de prik gehaald en nu maar afwachten. Ja stom, voordat ik een regeltje op de kaart kon typen sloot hij af, ach je kon zien van wie hij was hé? Ik vind het zo leuk dat ze LJV kaarten hadden. Knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bijna geen tijd om te bloggen , ben blij dat u even komt piepen op mijn blog ! verder is Ollie blij dat ge weer thuis bent.

  een waerme knuffel van Ollie !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n ramp als die twee het niet doen, je mist dan behoorlijk wat in een korte tijd.

  Maar je heb het behoorlijk druk zeg, denk je ook nog even aan een adempauze?

  Hoe ik het afvallen doe, meis ik ben van de prednison af en nu kan ik even de kilo kwijtraken. Hopelijk hoef ik er voorlopig niet meer aan zodt we ook echt even kunnen kijken of ik het zal redden.
  Het is meer niet snoepen, geen extra dingen en als ik me rot voel is dat wel heel erg moeilijk.
  Maar wil nu echt doorzetten en daarom de ticker ook.
  Wens je alvast een fijn weekend, wij hebben het huis vol zondag want dan vieren we de verjaardagen en morgen moet ik soppen pfff.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja, die communicatiemiddelen hé... vreselijk als ze het laten afweten hé! zeker in onze situatie, toch?!
  wat een moeilijke week maak je weer door, met de arbo-arts en de wia en de zorgen om je familie enz... neem je tijd hoor om alles ook emotioneel een plaatsje te kunnen geven...
  dikke knuffel
  tricky

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vrouwe Frieke,
  Als ik dat zo allemaal lees, denk ik dat u eigenlijk een assistent nodig heeft die u enkele taken uit handen neemt. ;-)
  Maar wat mij verwonderde, was dat er bij jelui nu al twee schoentjes onder de verrekijk staan. Dat is toch veel te vroeg? Of begint de Goedheilig man, kindervriend en makelaar in speelgoederen, in Nederland zo vroeg aan zijn ronde?
  Met vriendelijke groeten,
  De Drs.

  BeantwoordenVerwijderen