.

.

woensdag 11 november 2009

dikke stroop

Wat vandaag aan de hand is, weet ik niet. Ik kom maar niet op gang. Maar precies als ik, lijkt ook mijn Internet op dikke stroop. Ik heb net al een uur op de bank liggen slapen. En ik werd wakker door een herinneringspiepje op mijn lappie. En verkeerd ingestelde herinnering, want het was er een voor morgen. Morgen moet ik naar de oncoloog, voor controle en voor de volgende stappen in het behandelingstraject.

Ik slaap slecht, ik ben moe, uitgeput, ik heb hoofdpijn en ik zie dubbel. Hoe lastig is het dat mijn nieuwe bril er nog niet eens is. Ja, een van de twee is in de winkel al aanwezig, maar dan ben ik er nog niet. Ik heb geen vervoer. Tonny moet ik het echt nu niet vragen, hij is druk bezig met de tent voor de winter barbecue. Evelien heeft even geen auto, Janneke is aan het werk ..., tja en dan zit ik. ... het zal wel volgende week worden ... een lichtpuntje, dan is het tweede bril er waarschijnlijk ook.

Ik lees op dit moment wel, nou ja, lees... meer luisteren.... maar vraag me niet waar over het verhaal gaat. Dat zou ik je nou niet kunnen vertellen. Triest hè.

Ondanks alles heb ik toch een nieuw blog geopend op Wordpress. Nee, niet op mijn eigen site, ik kon de twee domeinen niet koppelen. Maar in ieder geval mijn nieuwe blog is er. De inhoud heeft helemaal niets met kanker te maken. Natuurlijk zit ik nog in de ontwikkelingsfase met Wordpress. Ik heb nog niet alle dingen door. Maar wat niet is kan nog komen.

@Trudie, beterschap. Denk nu ook eens aan jezelf. Dat op je wel tegen mij, maar pas nou zelf ook eens toe.

@Suyari: dank je wel voor je reactie op " het doet zeer". Misschien kom ik ooit ook zo ver als jij nu. En kan ik het loslaten.

@Gisella: ik hoop dat je niet ziek van de griepprik geworden bent. Ik mag volgende week weer. En dan daarna nog een keer. Zoals je hebt gelezen ben ik toch weer begonnen met Wordpress.

Het is weer een heel miep blogje geworden, dat wilde ik wel niet, maar het ging niet anders. Zelfs mijn draakje verdraait mijn woorden. Terwijl het juist zo goed ging.

Maar ik heb wel een klaartje: ik kreeg een paar weken geleden een leuke beterschapskaart van Tricky. Hij staat nog steeds op mijn kast. Nee, ik ben jou niet vergeten hoor meid. ... chemobrein..... en elke keer als ik hem zie, moet ik glimlachen.

Maak er allemaal een fijne middag en avond van!


2 opmerkingen:

 1. Misschien komen we elkaar morgen tegen in het ziekenhuis. Ik heb om 8.45 uur een afspraak en hoelaat jij?
  Sterkte met je moeheid,hoofdpijn en natuurlijk voor morgen.
  We moeten binnenkort maar weer eens een keer bijbeppen.
  groetjes,
  Coralie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zal voor je duimen vanaf nu...zowel van te voren als met terugwerkende kracht!

  Wat ben jij aterk.

  BeantwoordenVerwijderen